EMOTIVNA ISPOVEST

"Vidoje NIJE umro od srca, ne znam ŠTA SE KRIJE od mene": Viktor Ristović prvi put o smrti sina i odnosu sa Pišekovom

2

Nedavno nas je sve iznenadila vest o preranoj smrti Vidoja Ristovića, muža Nikoline Pišek.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Vidoje Ristović je nedavno preminuo u 44. godini tokom masaže, a njegova supruga, voditeljka Nikolina Pišek je i dalje skrhana i oporavlja se od teškog i iznenadnog gubitka.

 

Vidojev otac, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof je rekao da i dalje čeka toksikološke analize i da mu nije jasno šta se dogodilo sa njegovim sinom, kao i zašto maserka nije odmah pozvala hitnu pomoć.

 

- Mojih pretpostavki nema, nisam tvrdio nijednog trenutka da je moj sin preminuo od srca. To mi doktori nisu rekli. Uzrok smrti nema veze sa srcem, ko zna šta je u pitanju. Bez nalaza ništa ne mogu da znam. Nikakav razlog nisam otkrivao, van pameti je da je Vidoje preminuo od srca. Nisam doktor, lekari mi ništa nisu rekli niti sam ih video. Ne znam šta se krije od mene, ali i sada imam lekare oko sebe. Otkako sam izgubio sina osećamo se mnogo loše. Ne shvatam što me ljudi pitaju da li mi je sada bolje. Ko nije izgubio dete, ne može da shvati i da razume taj osećaj. To je praznina koja ostaje. Nema tu prolaska bola. Može čovek samo nekako da nauči da živi s tim - rekao je Miša.

 

Viktor se dotakao i podele imovine, s obzirom da se u medijima pisalo kako on i Nikolina nisu u najboljim odnosima.

 

- Ne znam što ljude zanima kako će imovina da se deli. Sve što je moj sin imao vodi se na moje ime. Ne vidim razlog da bilo koga zanima šta ćemo mi i kako ćemo u familiji bilo šta da delimo. Prvo se pričalo da Nikolina i ja nismo u dobrim odnosima, ali smo svima pokazali da to nije tačno. Narod će uvek da priča, ali ja gledam svoja posla - izjavio je on.

 

Ristović je komentarisao i sam odnos sa Nikolinom, te je rekao da je Pišekova znatno bolje i da se čuju stalno, ali se ne viđaju.

 

1 / 9 Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

 

- Što se Nikoline tiče, ona je dobro, mnogo bolje. Ja sam izgubio dete, ne mogu da budem nikad dobro, a s njom je drugačija priča. Ona se oporavlja, staje na noge i znam da je sa ćerkom u Beogradu. Ne dolazi kod mene, ali me često zove da pita kako sam. Nema kako da mi pomogne, a, svakako, sve što mi je sada potrebno u rukama je lekara. Treba mnogo da se odmaram, najviše sam kod kuće. Posete me ne umaraju, tako da svako koga zanima kako sam ima moj broj telefona i svakog trenutka može da nazove i da sve proveri - zaključio je Viktor Ristović za Republiku.

 

 

makonda-tracker