srce joj se cepa

Nikolina Pišek ostaje bez NAJDRAŽE uspomene na muža: Godinama se nije odvajala od njega, a sada mora da ga se ODREKNE

3

Poznata voditeljka je zapala u teške probleme nakon smrti supruga

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nikolina Pišek, čuvena hrvatska voditeljka nije ni slutila da će njen život krenuti potpuno drugačijim tokom nakon što je iznenada ostala bez supruga Vidoja Ristovića.

 

Nakon njegove smrti pisalo se mnogo o imovini koju bi ona mogla da nasledi od supruga. Ipak, sada je jasno da je Nikolina u vrlo teškom finansijskom stanju jer se gotovo ništa od imovine nije vodilo na njega, već je gotovo sve na ime njegovog oca.

 

 

Vila u Zagrebu u kojoj su Ristović i Nikolina živeli je pod velikim kreditom i rate za njenu isplatu su ogromne.

 

Nikolina je prestala da radi na televiziji još pre desetak godina kada se udala za Vidoja i sada nema stabilna primanja, zbog čega će, prema pisanju medija, morati da se odrekne nekih od najdražih uspomena. 

 

 

Kako mediji navode Nikolina se ne razdvaja od narukvice koja vredi čak 45.600 evra, kao i od  luksuznog priveska od 6.650 evra.

 

Ipak, zbog krize u koju je zapala, Nikolina planira da proda i najdražu uspomenu na pokojnog supruga, verenički prsten od kojeg se nikada ne odvaja.

 

Iako joj to teško pada pevačica mora da pronađe način da sebi i svom detetu obezbedi egzistenciju dok se ponovo ne vrati na posao i ne počne da zarađuje za život. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker