stavila cveće u kosu

"Život teče! Znam ko bi hteo da se zatočim u tuzi": Nikolina Pišek spremna za nove životne borbe

0

Nakon smrti supruga Nikolina je bila tužna, morila ju je tuga, ali sada je donela važnu odluku

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Čuvena hrvatska voditeljka, Nikolina Pišek, odlučila je da teške trenutke ostavi iza sebe i da krene u nove životne borbe.

 

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa cvećem u kosi uz opis kojim je odlučila da prekine sa tugovanjem i nastavi sa daljim životom.

 

 

- Ovako sam se od sada odlučila osećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam ko ne bi želio da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam ko ne bi želeo da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verojatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja.. Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet - napisala je ona.

 

Da podsetimo, Nikolina je prošla kroz vrlo težak period nakon što je iznenada ostala bez supruga. Vidoje Ristović je preminuo u 44. godini i iza njega je ostala ćerkica koja je trenutno Nikolini najveća podrška i uteha. 

 

 

 

makonda-tracker