emotivno

"Hvala što si bila PREDIVNA, u tebi su najlepše osobine...": Nikolinu Pišek sačekalo prelepo iznenađenje ispred vrata

0

Podigla se velika prašina oko Nikoline Pišek nakon iznenadne smrti njenog supruga, Vidoja Ristovića, a novi detalji se stalno pojavljuju.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Nikolina Pišek nije mogla ni da nasluti šta će joj se dogoditi i još uvek se teško nosi sa stravičnim gubitkom koji su ona i njena ćerka doživele.

 

Lepa voditeljka slobodno vreme porovodi sa ćerkom Unom Sofijom i trudi se da bude jaka i prevaziđe sve probleme. Nikolina je u poslednje vreme jako aktivna na Instagramu gde objavljuje porodične fotografije sa motivišućim citatima i emotivnim rečima.

 

Ovog puta, Pišekovu je sačekalo divno iznenađenje pred vratima porodičnog stana, pa je voditeljka odmah to i podelila na Instagramu. Naime, još uvek nije poznato gde će se ona odseliti, ali je izvesno da odlazi iz stana u kom trenutno živi, pa ju je ispred vrata sačekao buket cveća i pismo od ljubaznih komšija.

 

U delu pisma koji se vidi komšija se zahvaljuje Nikolini jer je divna i prijatna osoba i želi joj punmo sreće u budućnosti. Za kraj pisma ostavljene su reči "neka vam ovaj skromni buket ulepša preostale dane ovde".

 

Nikolina Pišek
foto: Instagram/printscreen

Podsetimo, nedavno je Nikolina objavila fotografiju sa ćerkom uz emotivan opis koji je mnoge raznežio, ali je i uputila reči svom svekru Miši Grofu koji je izneo niz optužbi na nje račun, međutim, voditeljka je do kraja ostala dostojanstvena i nije se upuštala u raspravu.

 

-  Rekli su nam - korak po korak. Tako smo i krenule. Jedna pored druge, ruka u ruci, združeni strahovi i objedinjene nade. Pitala me je - kako da zna da ja neću otići? Počinješ shvatati konačnost svega. I da iz toga proizlazi jedna nova lepota - dan po dan, male pobede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se uspeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak - piše u opisu pomenute objave.

 

 

makonda-tracker