iskreno

"Ima predivan karakter — dok je ne naljutiš!" Nikola Rađen ne krije svoje mišljenje o bivšoj supruzi Ani Kokić

0

Bivši supružnici ostali su u odličnim odnosima, a sportista je sada otišao i korak dalje u pohvalama na njen račun

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Nekadašnji reprezentativni vaterpolista Nikola Rađen je od 2008. do 2019. godine bio u braku s pevačicom Anom Kokić, s kojom ima dve ćerke — Ninu i Teu.


Nakon razvoda, par je ostao u dobrim odnosima, a sportista je uvek pričao lepo o svojoj bivšoj supruzi. Sada je, međutim, otišao korak dalje i od srca nahvalio pevačicu.


Ana je žena, majka i carica. Ona je jedna vrlo plemenita žena, veliki radnik. Sve što je uradila, uradila je sama. Ima predivan karakter, dok je ne naljuti. Kada je naljutiš, transformiše se — istakao je Rađen u emisiji Kontra Show.

 

Kako je objasnio, pozitivno ga je iznenadilo kako pevačica reaguje kada se naljuti.


Iznenadio sam se, ali pozitivno. To kod nje traje jako kratko — dobaro je vaterpolista.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Rađen se, inače, pre nekoliko meseci našao u žiži javnosti, kada su se pojavile glasine da je fizički nasrnuo na svoju devojku, takođe pevačicu, Milicu Ristić. Par se potom oglasio zajedničkim saopštenjem i demantovao ove navode.


Želeli bismo da se povodom događaja od dana 01.04.2022. godine obratimo predstavnicima svih medija sledećim zajedničkim saopštenjem. Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati i samo molimo predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu i privatnost naših porodica — poručili su Rađen i Milica.

 

 

makonda-tracker