iskreno

Devojka Nikole Rađena poznaje njegovu bivšu: Ana Kokić nije krila mišljenje o mlađoj koleginici

1

Par koji je zajedno proveo više od decenije rastao se pre tri godine, a vaterpolista je bivšu suprugu upoznao s novom devojkom

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kako tvrde domaći mediji, vaterpolista Nikola Rađen navodno je pretukao svoju devojku Milicu Ristić (30).


Poznato je da je nekadašnji sportista od 2008. do 2019. godine bio u braku s pevačicom Anom Kokić, s kojom ima dve ćerke, a bivši par je nakon razvoda ostao u odličnim odnosima.


Rađen je nedavno istakao da mu se dopada nova pesma njegove bivše supruge i oboje su uvek jedno o drugom u javnosti uvek govorili samo najlepše. Oni imaju tako dobar odnos da je Ana upoznala Nikolinu devojku Milicu.

 

Milicu sam upoznala i mislim da je divna. U njen i Nikolin odnos ne bih zalazila, međutim, od izuzetne mi je važnosti kako se ona ophodi prema mojoj deci kada su zajedno — naglasila je Ana nedavno za Story.


Ona je napomenula da su njihova deca lepo prihvatila činjenicu da im je otac u novoj vezi.

 

1 / 4 Foto: Marina Lopičić


Shvatile su da su to normalne stvari, da je to sve život i normalno su to prihvatile. Sa decom je potrebno o svemu otvoreno pričati. Ne sme se od njih ništa kriti, lagati ih niti im predstavljati kao nešto strašno — istakla je pevačica.


Ana je tada objasnila i da im je nakon razvoda najvažnije bilo da nastave zajedno da brinu o ćerkama i imaju normalan odnos.

 

1 / 4 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Nakon odluke o razvodu imali smo jedan divan razgovor gde smo se složili da je zbog ćerki poželjno da sve što je bilo među nama ostavimo po strani. Muž i žena smo bili, to ne moramo više biti, ali ne možemo prestati ni da budemo njihovi mama i tata. Nisu njih dve tražile da se rode, nisu birale roditelje niti su dužne da trpe naše nesuglasice. One su devojčice koje treba da izrastu u dobre ljude, a ko će u tome najbolje da im pomogne ako ne nas dvoje. Osluškujemo njihove želje, normalni smo i zreli ljudi i za sada savršeno funkcionišemo — rekla je Ana.

 

 

makonda-tracker