iskreno

"Nastavljamo zajedno da živimo": Nikola Rađen priželjkuje sina s devojkom Milicom

0

Popularni vaterpolista, koji se nedavno našao u središtu skandala kada su se pojavile glasine da je bio nasilan prema svojoj devojci, otkriva planove za budućnost

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnji reprezentativni vaterpolista Nikola Rađen već neko vreme j u srećnoj vezi s pevačicom Milicom Ristić, koja je prva devojka koju je javno pokazao nakon razvoda od pevačice Ane Kokić.


Rađen, koji je ponosni otac dveju devojčica koje je dobio s Anom, sada priznaje da se nada trećem detetu, kao i da bi volepo da to bude sin.

 

U poslednje vreme najviše sam posvećen ćerkama i najveća sam im podrška jer su aktivno počele da igraju odbojku, koja ih jako privlači, tako da imaju i moju i Aninu podršku. Intimno, voleo bih da jednog dana dobijem i naslednika — rekao je Nikola za Exkluziv.


On se osvrnuo i na nedavni skandal, kada se u medijima pojavila informacija da je bio nasilan prema Milici, što su oboje potom demantovali.

 

1 / 5 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Dobro, jeste to bilo neprijatno. Ono što se zapravo desilo su neke male razmirice, ali ništa toliko kako se pisalo. Krivo mi je što je sve tako predstavljeno, što je napravljena velika šteta i nama i našim porodicama, a najviše mojoj deci — istakao je vaterpolista.


On je otkrio i da je u njegovom odnosu s Milicom sve baš kako treba i da on više ne razmišlja o buri koja se dogodila u medijima posle ove vesti.


Iskreno, ja sam to već ostavio iza sebe. Nastavili smo zajednički život, sa nama je sve u redu, normalno živimo i nema razloga da bude drugačije. Ne želim da krivim medije, što se tog slučaja tiče mi smo direktni učesnici i mi smo to izazvali. Ali kažem, normalni smo ljudi, nastavljamo zajedno da živimo i zajedno da planiramo — objasnio je Rađen.
 

 

makonda-tracker