ponosan je

SA TATOM SU DANI VEOMA UZBUDLJIVI: Nikola Rađen iskreno govori o naslednicama i letovanju koje planiraju

0

Vaterpolista je sa pevačicom Anom Kokić dobio dve ćerke, Ninu i Teu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nikola Rađen dane provodi na bazenu u Pančevu, gde vaterpolu uči najmlađe, a neretko mu se pridruže i ćerke Nina i Tea.

 

"Redovno dolazim na bazen, što da treniram, što da vodim ćerkice, što da treniram decu, jer smo od ove godine pokrenuli Akademiju vodenih sportova Crvena Zvezda, super stvar koja će se baviti obukom plivača i neplivača, kao i obukom tehinke plivanja vaterpola. To je sve što će da nas očekuje ovo leto, gostovaćemo na bazenima u više gradova, pozivam sve mališane da nam se pridruže" - istakao je i dodao: 

 

"Uzbudljivo, zanimljivo i radno, što meni i nije problem, prošle godine sam u julu otišao u Atinu i zbog cele situacije nisam mogao da se vratim, tako da sam se nasunčao i odmarao prošle godine, mislim da je realno ove godine da učinimo aktivnom" - u dahu kaže Rađen.

 

 

Nikola planira da uskoro naslednice iznenadi letovanjem, dok Ana Kokić bude nastupala.

 

"Planiram da odem sa ćerkicama do Grčke, videćemo da to uglavimo, jer deca nigde nisu išla prošle godine zbog situacije, zavisi od posla, videćemo, ali sve ostalo će biti radno. One su odlične u bazenu, kako drugačije da bude, realno." – priča vaterpolista. pa otkriva i kako provodi vreme sa njima.

 

Nikola Rađen na bazenu
foto: Printscreen Premijera

 

"Sa tatom su dani veoma uzbudljivi, uvek se dogovorimo da nešto lepo napravimo i da uživamo. Iskreno da kažem, jesam popustljiv, iskreno misim da zajedničko vreme treba da provedemo na što kvalitetniji moguće način." - završava Nikola u emisiji "Premijera vikend specijal".

 

 

makonda-tracker