(FOTo)

Godinu dana su zaljubljeni: Nikola Rađen i prelepa pevačica prvi put u javnosti kao PAR

13

Sportista Nikola Rađen prvi put je posetio neki gradski događaj u društvu poznate pevačice s kojom je u srećnoj i dugoj vezi

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Vaterpolista Nikola Rađen sinoć je prisustvovao reviji Bate Spasojevića, a stigao je u pratnji pevačice Milice Ristić. Bilo je to njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na nekom gradskom dešavanju otkad se pročulo da su u vezi početkom ove godine.


Par je bio odlično raspoložen i klasično odeven — Nikola se odlučio za crnu rolku i maslinaste pantalone, dok je Milica nosila crnu rolku i pantalone i strukirani beli sako.

 

 

1 / 3 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Oni, inače, ne vole da pričaju za medije o svojoj ljubavi, a Milica je jednom prilikom naglasila da je njihova veza počela tek nakon što se Rađen rastao od njene koleginice Ane Kokić.


Važno mi je da ljudi znaju da Nikola i ja nismo bili u vezi dok je bio u braku, ni tokom njegovog razvoda. Volimo se i lepo nam je — istakla je ona pre nekoliko meseci.


Za vezu Nikole Rađena i Milice Ristić prvi put se pročulo u januaru ove godine, a kako se pisalo, oni su se upoznali jednoj Miličinoj svirci, dok je nastupala sa Stefanom Živojinovićem, sinom Lepe Brene.

 


 

makonda-tracker