otvoreni

NEMA GOVORA o prekidu zajedničkog života! Nikola Rađen i njegova devojka oglasili su se saopštenjem

1

Milica Ristić i Nikola Rađen oglasili su se nakon celodnevnih spekulacija o fizičkom nasrtaju, pa su otkrili kako će ovo uticati na dalji tok njihove veze.

foto: Sonja Spasić, Instagram
foto: Sonja Spasić, Instagram

Nakon što se u domaćim medijma čitavog dana pisalo o sukobu popularnog para, Nikole Rađena i Milice Ristić, oni su odlučili da se oglase zajedničkim saopštenjem i demantuju sve navode. 

 

— Želeli bismo da se povodom događaja od dana 01.04.2022. godine obratimo predstavnicima svih medija sledećim zajedničkim saopštenjem. Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati i samo molimo predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu i privatnost naših porodica — poručili su Rađen i Milica.

 

1 / 8 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Navodno, bivši vaterpolista je fizički nasrnuo na svoju devojku, što je radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila policiji, te je pevačica upućena u Urgentni centar, preneli su domaći mediji.

 

Par se krajem prošle godine pojavio zajedno na reviji Bate Spasojevića, a to je bio prvi put da su izašli na neki javni događaj otkad se pročulo da su u ljubavi.

 


On se prvi put javno dotakao nove ljubavi sredinom 2021:


Čovek mora da bude ispunjen i zadovoljan i niko od nas nije rođen da živi sam i svi težimo da imamo podršku. A što se toga tiče, ja sam zadovoljan ― priznao je.

 

 

makonda-tracker