ništa ne krije

Nikola Rađen je srećno zaljubljen, a ona? Ana Kokić otvoreno o svom ljubavnom životu nakon razvoda

4


Nakon što je njen bivši suprug nedavno započeo zajednički život s mladom pevačicom, svi se pitaju da li je i Ana Kokić pronašla svoju drugu polovinu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pre nešto manje od tri godine, vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Ana Kokić su nakon jedanaest godina braka odlučili da se rastanu, a kako zajedno imaju ćerke Teu i Ninu nekadašnji par ostao je u sjajnim odnosima.


Ni jedno ni drugo ne pričaju za medije o svom privatnom životu, pa je Nikola nedavno sve iznenadio kada je priznao da je započeo zajednički život s pevačicom Milicom Ristić.


Na privatnom planu kod mene je sve super, ne žalim se. Ima vremena za svadbu sa Milicom. Živimo zajedno, polako, nigde ne žurimo ― rekao je Nikola i u razgovoru s novinarima pomenuo da mu se dopada nova pesma njegove bivše supruge Ane Kokić i da joj želi uspeh.

 

1 / 3 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


I dok je Nikola srećno zaljubljen, njihovi fanovi pitaju se da li i Ani cvetaju ruže u ljubavi. Kako ona ističe, na ovom planu joj se ne dešava mnogo toga.


Nemam dečka, udomila sam dve mačke... To je na ljubavnom planu. Uživam sa svojom decom u kući punoj životinja, vidiš kako su mi ruke izgrebane od mačaka — rekla je pevačica u emisiji Ami Dži šou.

 

Ana Kokić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Otkako se Ana rastala od Nikole, nije predstavila javnosti nijednog novog partnera, niti je pominjala da ima promena u njenom ljubavnom životu, dok se Rađen nedavno prvi put pojavio na jednom gradskom događaju s Milicom Ristić, skoro godinu dana nakon što se pročulo da su u vezi.
 

 

makonda-tracker