ne eksponira se, ali...

OSUDILI SU JE jer nije iskusila majčinstvo: Naša glumica godinama je u srećnom braku, ali svoj stav ne krije

3

Iako je odavno našla ljubav svog života, glumica je otvorena kada je u pitanju majčinstvo.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Poznata glumica Nataša Marković već godinama je u srećnom braku s novinarom Zoranom Ćirjakovićem, mada se njih dvoje nikad javno ne eksponiraju.

 

Glumica je u jednom od retkih intervjua govorila o odnosu sa suprugom, te odgovorila na pitanje da li su strast prema putovanjima i znatiželjan duh jedna od stvari koje su je spojile s njim.

 

Interesovanja partnera nisu nebitna. Ako se tu poklopite, veća je verovatnoća da ćete uspeti. Zoran i ja imamo zajedničke tačke, ali normalno je i da u nekim stvarima uopšte nismo slični. Lepo je i to, jer preko supruga upoznajem i neki novi svet. Zamislite da je pored mene neko iz istog posla, bilo bi mi dosadno da stalno pričamo o tome. Kada dođemo kući, prepričavamo događaje iz proteklog dana i na taj način jedno drugom širimo vidike — rekla je Nataša svojevremeno za magazin "Story".

 

1 / 6 Foto: Printscreen

 

Na pitanje da li je ikada osećala pritisak okruženja zbog toga što još nije iskusila majčinstvo, Nataša je svojevremeno u intervjuu za magazin "Gloria" iskreno odgovorila:

 

Ne pritisak, više sam iskusila osude. Mi volimo da sudimo. Čak sam u nekoliko situacija bila neiskrena po tom pitanju, zato što mi je tako jednostavnije. Ne očekujem da drugi to razumeju, ne volim kad su agresivni u dokazivanju svog stava. U poslednje vreme u komunikaciji s ljudima primenjujem sledeću rečenicu: "Nećemo se složiti, pređimo na drugu temu".

 

 

makonda-tracker