važan trenutak

Oseća se srećnom i privilegovanom: Danijela Štajnfeld kuje planove o majčinstvu

5

Poznata glumica još uvek nije spremna da postane majka, ali joj je zahvaljujući nauci dostupan mehanizam zahvaljujući kome će moći da se ostvari u ovoj ulozi kada bude pravi trenutak, a već je ušla u neophodan proces.

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Danijela Štajnfeld, koja godinama živi u Americi, podelila je s pratiocima na Instagramu vesti koje su joj donele mnogo radosti. Naime, ona je otkrila da je ušla u proces zamrzavanja jajnih ćelija.


Kako je istakla, tako ne mora da juri za biološkim satom, već može da postane majka kada bude spremna za to.

 

Volela bih da svaka žena koja je prošla kroz traumu seksualnog zlostavljanja zna da postoji opcija da postanemo mame onda kada smo spremne da postanemo mame, a ne da jurimo biološki sat dok naše traume i dalje tinjaju u nama. Osećam se neverovatno srećno i privilegovano jer mogu da napravim ovaj izbor — napisala je Danijela na engleskom jeziku i dodala da će obaveštavati pratioce o detaljima ovog iskustva.

 

Danijela Štajnfeld
foto: Instagram

Podsetimo, glumica je najpre u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me" ispričala da je bila žrtva silovanja dok je živela u Srbiji, kao i da je njen silovatelj "moćnih iz filmske industrije". Početkom 2021. Danijela je rekla da je njen napadač glumac Branislav Lečić, a nekoliko meseci kasnije je Više javno tužilaštvo odbacilo njenu prijavu protiv njega.

 

 

makonda-tracker