uspešna žena

"NAJVIŠE SAM VOLELA DA RADIM SA ANICOM DOBROM": Nataša Marković se dotakla snimanja hit serije, ali i istinske SREĆE!

0

Glumica je osvojila srca publike još pre dve decenije, a danas priznaje šta je čini ispunjenom i srećnom.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Proslavljena glumica Nataša Marković neretko u javnosti govori o ulogama i projektima, a mnogo manje o privatnom životu i intimi. Ovog puta je ipak otkrila da li uspela da izgradi svoju sreću.

 

"Strpljivo je gradim i dalje. To je gradivo koje mora stalno da se obnavlja. To je stvarno pitanje ličnog truda i rada na sebi."

 

Na pitanje da li je u današnje vreme teško biti istinski ispunjen, jer je sve materijalizovano i instant, imala je spreman odgovor.

 

"Pa ne znam. To je indvidiualno. Pitanje je šta koga zadovoljava. Neko misli kada dobije Oskara da će da mu donese sreću. Pa kada ih dobije 10 shvati da nije srećan. Naravno da je bitan deo poslovne ostvarenosti, ali nije ni to samo sreća."

 

Nataša je pričala i šta nju čini srećnom u svakodnevnom životu.

 

"Razne stvari. Zaista. Mene i sitnice znaju da učine srećnom. Kada čujem neku dobru muziku, mogu da mi probude slike sa raznih putovanja gde sam bila, kada su ljudi oko mene srećni, hrana, dobre serije i filmovi, trenuci koje provodim sa svojim prijateljima. Najbitnije je da u sitnicama naučiš da uživaš."

 

Nataša Marković
foto: Damir Dervišagić

Kroz seriju “Slučaj porodice Bošković” je dosta glumaca prošlo, ali smo se najviše na TV-u zaželeli Anice Dobre i Branke Katić. Stoga je Nataša otkrila ko joj je bio bolji za saradnju.

 

"Najviše sam volela od gostiju da radim sa Anicom Dobrom i Zoranom Cvijanovićem. Prvo su oni fantastični glumci s kojima je uživanje raditi. A drugo oni su svojim igranjem meni otkrili neki deo lika koji ja do tada nisam znala da postoji. A to je bazična nesigurnost na način kojim se ophode prema Danijeli. I to je razlog zašto ona tu porodicu toliko želi da zadrži na okupu i da su svi srećni. Jer je dosta bila ugnjetavana od roditelja. Naravno, u komediji sve to pije vodu. ", završava glumica.

 

 

 

makonda-tracker