ne vole da se eksponiraju

PREKO NJEGA UPOZNAJE NEKI NOVI SVET: Znate li ko je suprug šarmantne Nataše Marković? (FOTO)

1


Jedna od najcenjenijih glumica svoje generacije godinama je životna saputnica poznatog novinara i pisca

foto: Miroslav Milic/ATAImages.
foto: Miroslav Milic/ATAImages.


Poznata Kruševljanka Nataša Marković (44) iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, kako u pozorištu tako i ispred kamere, ali se o njenom privatnom životu ne zna mnogo.


Harizmatična glumica živi običnim i "normalnim" životom i ne voli preterano da se eksponira. Zato mnogi ne znaju da je njen suprug poznati novinar i pisac Zoran Ćirjaković (55). U jednom od svojih novijih intervjua ona se osvrnula na njihova interesovanja.

 

Interesovanja partnera nisu nebitna. Ako se tu poklopite, veća je verovatnoća da ćete uspeti. Zoran i ja imamo zajedničke tačke, ali normalno je i da u nekim stvarima uopšte nismo slični. Lepo je i to, jer preko supruga upoznajem i neki novi svet. Zamislite da je pored mene neko iz istog posla, bilo bi mi dosadno da stalno pričamo o tome. Kada dođemo kući, prepričavamo događaje iz proteklog dana i na taj način jedno drugom širimo vidike — istakla je Nataša za Story.

 

foto: Youtube Printscreen

Glumica je, govoreći o porodičnom životu, istakla da smatra da majkama nije lako iako veruje da je majčinstvo divno.


Imam sestričinu pa često pomislim da nije lako majkama. Ali verovatno je i divno. Nijedna situacija nije crno-bela. Nije lako ni toj deci u pubertetu, imam empatiju jer se sećam kako je meni u tim godinama bilo. Čini mi se da mnogi roditelji zaborave kakvi su bili u godinama njihove dece — kaže glumica.


 

 

makonda-tracker