malo poznati detalji

Dve su imale LAŽNE IDENTITETE, možda postoji i TAJNA TREĆA ĆERKA: Ovo je SVE što je otkriveno o deci Vladimira Putina

0

Život predsednika Ruske federacije obavijen je velom misterije — kako zbog njegovih godina provedenih u KGB-u, tako i zbog bezbednosti otkad je na najvažnijim državnim funkcijama u Rusiji. Zbog toga se o njegovim ćerkama zna tek poneki detalj...

foto: EPA-EFE/SERGEY GUNEEV / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT
foto: EPA-EFE/SERGEY GUNEEV / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

Predsednik Rusije nikad nije imenom i prezimenom potvrdio ko su njegova deca, uvreženo je mišljenje da je on otac Marije i Ekaterine, a sve češće se priča o "tajnoj ćerki".


Vladimir Putin o svom privatnom životu priča ili vrlo malo ili ništa, ali neke činjenice su dospele do javnosti i deo su njegove zvanične biografije. Tako se pouzdano zna da se on 1983. godine oženio Ljudmilom Aleksandrovnom Putinom, a ovaj brak se raspao, najverovatnije 2014. godine.

 

1 / 5 Foto: EPA/SERGEI CHIRIKOV


Tokom braka s Ljudmilom, predsednik Ruske federacije dobio je dve ćerke, a njihova imena su, koliko je poznato, Marija (36) i Ekaterina (35). Marija je rođena u Lenjingradu 1985. godine, dok je Ekaterina došla na svet u Nemačkoj, godinu dana kasnije, dok je Putin radio i živeo u ovoj zemlji tokom svojih dana u KGB-u. Obe devojčice imena su dobile po svojim bakama, a poznati su i njihovi nadimci — Marija je Maša, a Ekaterina Katja.

 

Kada se porodica Putin vratila u domovinu 1996, devojčice su pohađale nemačku školu, a nakon što je njihov otac postao predsednik, školovanje su nastavile kod kuće.


Nisu svi očevi puni ljubavi s decom kao on — rekla je Ljudmila jednom prilikom. — On bi ih uvek razmazio, dok sam ja morala da ih disciplinujem.
Marija je studirala biologiju, a njena mlađa sestra studije azijske kulture. Obe su, ipak, pohađale fakultete pod lažnim identitetima, zbog sopstvene bezbednosti.

 

1 / 4 Foto: Pavel BEDNYAKOV / AFP / Profimedia

 

Nakon što je moskovski Institut za epidemiologiju i mikrobiologiju Gamalej razvio vakcinu protiv kovida Putin se pohvalio da je njegova ćerka učestvovala u eksperimentu i među prvima primila vakcinu. Veruje se da je u pitanju Marija, koja se bavi medicinskim istraživanjima.

Ona je učestvovala u ovom eksperimentu. Posle prve doze vakcine dobila je temperaturu od 38 stepeni Celzijusa, dok je narednih dana ona spala na nešto više od 37 stepeni — izjavio je on i dodao da je posle druge doze vakcine temperatura malo skočila, a nakon toga je sve bilo u redu. — Ona se dobro oseća i ima veliki broj antitela.

Strani mediji tvrde da Marija danas živi i radi u Moskvi sa svojim suprugom Holanđaninom Joritom Fasenom i navodno imaju dete. Putin je u razgovoru s Oliverom Stounom 2017. godine potvrdio da je deka i da, nažalost, retko ima priliku da se igra sa svojim unučetom.

 

Što se tiče Ekaterine, piše se da ona živi luksuznim životom i u raskoši. Ona je ruska akrobatska plesačica i direktorka dveju inicijativa Državnog univerziteta u Moskvi, a udata je za ruskog milijardera Kirila Šamalova, ali se par rastao posle nekoliko godina. U junu 2021. godine, Ekaterina je učestvovala na jednoj konferenciji koja je ruski ekvivalent Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, ali niko je nije predstavljao kao ćerku Vladimira Putina.

To, međutim, nije sve. Navodno, Putin bi mogao da bude otac još jedne devojčice, koju je, opet navodno, dobio s Alinom Kabajevom.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

U pitanju je čuvena gimnastičarka za koju se godinama piše da je tajna ljubavnica ruskog predsednika i da se razveo upravo zbog paralelne veze koju je vodio s mladom lepoticom. Međutim, nikada nije potvrđeno ni da Vladimir Putin ima još dece, niti da je u vezi s Kabajevom.

 

 

makonda-tracker