jasna je

Javno je stala UZ UKRAJINU: Ko je prelepa Sofija Abramovič, ćerka jednog od najbogatijih Rusa na planeti?

1

Ona se pobunila zbog dešavanja u komšijskoj zemlji i tako je jedna od prvih devojaka koja je iz ruske elite osudila invaziju. 

foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ćerka kako pišu mediji bivšeg predsednika fudbalskog kluba Čelsi Romana AbramovičaSofija Abramovič na svom Instagram nalogu objavila je fotografiju na kojoj je precrtan ruski predsednik Vladimir Putin

 

Pored fotografije koju je podelila, ona je zauzela stav vezan za rat u Ukrajini, s obzirom na to da je ovo podelila u u trenucima kada je na toj teritoriji proglašeno ratno stanje, pošto je Rusija izvršila invaziju na tu zemlju.

 

 

Najveća i najuspešnija laž propagande iz Kremlja je da većina Rusa stoji uz Putina — piše uz fotografiju. 

 

Ovo je izazvalo veliku buru u javnosti jer je ona ćerka jednog od najuticajnijih ruskih oligarha koji je u postao deo skandala kada su mediji objavili da sarađuje sa Putinom. Mediji takođe prenose da je njenom ocu zabranjeno da živi na teritoriji Londona i da se to više nikada neće desiti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SA (@sofiaabramovich97)

 

Ćerka ruskog oligarha Sofija Abramovič rođena je 1995. godine i od razvoda njenih roditelja ona živi sa svojom majkom u Londonu. Međutim, ono šta je evidentno jeste da ona često posećuje svog oca Romana, pišu mediji. 

 

Ona je poznata takođe po svom raskošnom načinu života, obožava da ispija šampanjac i da oblači brendiranu garderobu, a pored hedonizma, ona je strastvena jahačica konja, tj. tim se bavi profesionalno, te je tako svoju zemlju nekoliko puta predstavljala na raznim takmičenjima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SA (@sofiaabramovich97)

 

Ne pojavljuje se aktivno u javnosti, te je jedini vid dolaska do šire publike njen Instagram nalog. Zanimljive činjenice iz njenog detinjstva jesu i te da je u škole putovala helikopterom, a bila je deo samo najelitnih odeljenja.

 

Postoje i stvari koje za njih predstavljajui veliki pritisak, a to je da njihov život nikako ne liči na bajku, jer stalno moraju da budu okruženi telohraniteljima.

 

Studirala je bilogoju, ekonomiju, psihologiju i ruski jezik. 

 

 

 

makonda-tracker