KAKO VAM SE ČINI?

PUTINOV NAJBLIŽI SARADNIK IMA IZABRANICU IZ SNOVA: Tatjana živi u luksuzu i njeno bogatstvo procenjuju na 20 miliona!

0

Tatjana je olimpijska, dvostruka svetska i trostruka evropska šampionka u umetničkom klizanju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada se predsednik Rusije Vladimir Putin ne obraća jasnosti, onda to u njegovo ime čini Dmitrij Peskov.

 

Koliko jedan od najmoćnijih ljudi na svetu ima poverenje u svoju desnu ruku govori činjenica da sa Peskovim sarađuje od 2000. godine. Peskov je tada postao portparol Vladimira Putina, i prati ga punih 20 godina. Sadašnju dužnost sekretara pres službe obavlja od 2012. godine.

 

I dok se javnost ne interesuje previše za diplomatu i prevodioca rođenog pre 53 godine u Moskvi, više pažnje privlači njegova prelepa supruga Tatjana Navka.

 

Navka je olimpijska, dvostruka svetska i trostruka evropska šampionka u umetničkom klizanju.

 

Po završetku sportske karijere, više od deset godina je učestvovala u nekoliko rijalitija.

 

Na izborima 2012. i 2018. godine je bila lice od poverenja Vladimira Putina, a dve godine kasnije i ambasadorka Zimskih olimpijskih igara u Sočiju.

Jedno vreme je radila i kao voditeljka na nekoliko ruskih tv kanala, a imala i glavnu ulogu u predstavi na ledu "Karmen".

 

Tatjana i Dmitrij su se venčali u avgustu 2015. godine i imaju ćerku. Oboje imaju ranije brakove, Dmitriju je to bio treći brak, a Tatjani drugi.

 

Par je u nekoliko navrata bio na udaru javnosti zbog više nego luksuznog života koji vodi. Mediji su primetili da je Dmitrij na venčanju nosio sat koji košta 600.000 evra, a kasnije je to obrazložio kao poklon njegove supruge.

 

Prema podacima koji se mogu naći, Tatjana je bogatašica čije se bogatstvo procenjuje na više od 20 miliona dolara u nekretninama. Sportska šampionka je jednu deceniju provela u Americi, gde je kupila penthaus od 400 kvadrata u centru Njujorka, kao i stan od 123 kvadrata na Menhetnu za 2.4 miliona dolara. Kasnije je taj stan prodala.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker