nema sumnje

Nakon što je Jeleni poklonio 3.333 RUŽE: Jedan snimak otkrio je gde zapravo živi Duško Tošić

3

Turbulentan odnos Duška Tošića i Jelene Karleuše već godinama je na meti medija, a ovaj par kao da uvek nađe način da javnost iznenadi, zaintrigira, šokira... I nakon drame koja se odigrala u njihovom domu za najradosniji hrišćanski praznik, otkrivena je još jedna zanimljivost iz njihovog odnosa.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Bračni par Jelena Karleuša i Duško Tošić uvek su u žiži interesovanja javnosti i predmet medijske pažnje, a o njima se posebno i bez prestanka pisalo od početka godine nakon brojnih natpisa i informacija koje su isplivale iz njihovog doma.

 

 

Nakon turbulentnog perioda i sukoba koji se dogodio za Božić, Jelena i Duško su našli zajednički jezik i, kako se čini, izgladili su odnose, a sva medijska drama odavno je iza njih.

 

Podsetimo, za Dan zaljubljenih se Jelena pohvalila na društvenim mrežama ružama koje je dobila, a bilo ih je čak 3.333. Ona je uslikala prelep buket, a u pozadini se video, ni manje, ni više, do Duško.

 

1 / 14 Foto: Printscreen Instagram

 

Nakon što se vratio iz Turske i kada je istekla zabrana prilaska u trajanju od 30 dana, ekipa emisije "Paparazzo lov" "uhvatila" je Duška u Beogradu, pa tako i proverila gde se bivši fudbaler (a sadašnji fudbalski menadžer) kreće, te da li stanuje sa suprugom i njihovim ćerkama Atinom i Nikom.

 

Kamere pomenute emisije usnimile su Duška ispred porodičnog doma kako u večernjim satima ulazi u garažu, te iz toga sledi zaključak da i dalje stanuje sa suprugom Jelenom Karleušom, kao i da je u njihovom odnosu sve kao što je i do sada bilo.

 

 

Jelena je jednom ispričala da su se Duško i ona prvi put poljubili ispred njene kuće na Bežanijskoj kosi, i to dok su sedeli u automobilu i slušali pesmu "Pogledi u tami" Sergeja Ćetkovića. Kako je objasnila, tada je pomislila da je pronašla pravog.

 

Kad me je prvi put poljubio, znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog – lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan… A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene — ispričala je Karleuša.

 

 

makonda-tracker