počelo je idilično

Poljubili su se uz čuveni hit, bila mu je ŽIVOTNA ŽELJA: Znate li kako su se upoznali Jelena Karleuša i Duško Tošić?

1

Po isteku tridesetodnevne zabrane prilaska koju je Dušku Tošiću sud odredio nakon što ga je za Božić supruga Jelena Karleuša prijavila za nasilje u porodici, mediji podsećaju na burno obeležavanje praznika u njihovom domu. A kako je sve počelo?

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Jelena Karleuša i Duško Tošić venčali su se na Vidovdan 2008. godine u jednom hotelu u Kovilovu, a detalji njihovog romantičnog venčanja dugo su se prepričavali.


Pevačica je nosila ekstravagantnu haljinu od bele svile i bleštavih cirkončića koju je sama kreirala, razmenili su burme vredne 5.000 evra, okupili su pola estrade i sportskog sveta... A kako je sve počelo?

 

Jelena, kao jedna od najtraktivnijih žena na našoj sceni, oduvek je privlačila mnogo pažnje pripadnika jačeg pola, pa se mnogi pitaju čime je to baš mladi fudbaler uspeo da osvoji njeno srce i učini je svojom suprugom i majkom svoje dece. Pevačica je jednom prilikom otkrila kako mu je to pošlo za rukom.

 

1 / 10 Foto: Instagram


Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču — ispričala je svojevremeno pevačica.

 

Kako je ona objasnila, od Duškovih prijatelja i saigrača je saznala da je fudbaler pre nego što ju je upoznao bio njen obožavalac.

 

Posle sam saznala da je kao klinac celu sobu je izlepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja — rekla je jednom Jelena. — Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča.

 

1 / 6 Foto: Instagram Printscreen

 

Ona je jednom ispričala da su se prvi put poljubili ispred njene kuće na Bežanijskoj kosi, i to dok su sedeli u automobilu i slušali pesmu "Pogledi u tami" Sergeja Ćetkovića. Kako je objasnila, tada je pomislila da je pronašla pravog.

 

Kad me je prvi put poljubio, znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog – lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan… A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene — ispričala je Karleuša.

 


 

makonda-tracker