nema sumnje

Nakon što je Jeleni poklonio 3.333 RUŽE: Jedan snimak otkrio je gde zapravo živi Duško Tošić

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

nije bolest sve sto boli

03-03-2022 22:23h
cemu vise silujete umove ljudi ovom sto ima chelo od dva prsta??? koga ona zanima i da li ju je Dusko posetio....koji to domacin u svojoj kuci boravi sa kapom na glavi i maskom???? ispadate gluplji od nje....drugo , Dusko gde i s kim je bio objavio je sam isti taj sat kad je diva la njiva htela da zbuni shatro mase....Dule ni manje ni vise odneo buket Majci i slikao se sa njom...pa koji to muz na V Day ide pre majci nego zeni ako je ok sa zenom...drugo SAMA diva la njiva bas danas je objavila da od kad nema Divne ona NEMA NIKOG S KIM MOZE DA DELI PROBLEME??? I mislite da se narod zakopcava odozada...da ne kapiramo kome salje takve poruke vec od kad....kad je Mrka umro rekla da se njoj nikad nije desila ljubav kakvu su imali shatro mrkuta i bekuta...doduse ne daj Boze nikom njihove 'ljubavi'

Gry

04-03-2022 08:36h
Duško, konju jedan šonjavi....

Svetlana

06-03-2022 02:00h
Dragi novinari, usitnite malo vesti o JK i njenim osecanjima, uspesima,talentima, garderobi, kucama, putovanjima.... Hvala. Svima je potrebno malo istine i drugacijih ljudi. Ne mogu da dodju na red.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: