ljubav cveta

Odgovor na pitanje ko joj šalje poklone je stigao: Jelena Karleuša dobila 3.333 ruže od Duška Tošića

3

Na društvenim mrežama pevačica je podelila snimak gde joj ponovo dostavljači iznose cveće, a onda je sve iznenadila jednom fotografijom i svima stavila do znanja u kakvim je odnosima sa suprugom. 

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša na Dan zaljubljenih dobila je 3333 ruže i sve to podelila na društvenim mrežama, a sada je stiglo novo iznenađenje. Na njenu adresu stiglo je još ruža. 

 

 

Njenu kuću je 14. februara ispunilo mnogo crvenih ruža, ona je uživala i u takvom ambijentu pozirala i pohvalila se na društvenim režama. 

 

Ništa manje iznenađena nije i drugi dan nakon Dana zaljubljenih. Stigao je kombi pun ruža, a evidentno je da ih je poslao njen suprug Duško Tošić

 

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram

 

Podsetimo na to kako je kako su se pevačica i bivši fudbaler upoznali, te je svojevremeno Karleuša do detalja objasnila kako je teklo njihovo poznanstvo. 

 

Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku — on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču — ispričala je svojevremeno pevačica.

 

Kako je ona objasnila, od Duškovih prijatelja i saigrača je saznala da je fudbaler pre nego što ju je upoznao bio njen obožavalac.

 

1 / 4 Foto: Vladimir Šporčić

 

Posle sam saznala da je kao klinac celu sobu je izlepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja — rekla je jednom Jelena. — Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča.

 

Ona je jednom ispričala da su se prvi put poljubili ispred njene kuće na Bežanijskoj kosi, i to dok su sedeli u automobilu i slušali pesmu "Pogledi u tami" Sergeja Ćetkovića. Kako je objasnila, tada je pomislila da je pronašla pravog.

 

Kad me je prvi put poljubio, znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog – lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan… A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene — ispričala je Karleuša.

 

 

 

 

 

makonda-tracker