Moderno

Njene kombinacije od pre 9 godina mogu vas inspirisati: Pogledajte 5 autfita Jelene Karleuše koji će pristajati i vama

10

Ona je 2013. godine kačila fotografije ispred belog zida na kojima je predstavljala svoje odevne komade i tako se modno isticala. Kako je kazala, tada joj je to bio jedini kanal komunikacije sa narodom u to vreme.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša je svojevremeno na društvenoj mreži Instagram objavljivala fotografije svojih modnih kombinacija koje su u to vreme naišle na veliku pažnnju, jer su svi želeli da imaju komade kao i ona. 

 

 

Kako je kasnije u intervjuima navodila, u to vreme, odnosno 2013. godine njen jedini način da komunicira sa ljudima koji je vole bila je pomenuta društvena mreža. Naime, sređivala se i fotografisala ispred belog zida. U svemu ovome pomagala joj je dadilja. 

 

S obzirom na to da se pevačicin stil kroz godine menjao, ostali su neki komadi i kombinacije koje i danas mogu naići na odobrenje jer su atraktivni i moderni. 

 

1. Ako bebi roze suknju uklopite uz džemper i na to uklopite sličnih nijansi torbicu i cipele, vi imate odličan autfit za odlazak na poslovni ručak. Ako stevite naočare dodatno ćete naglasiti vašu sofisticiranost. Ukoliko vam se ovaj model cipela ne dopada, iako se ponovo vraća u modu, možete ih zameniti za neke sa manjom platformom. 

 

2. Mini suknja, bluza u istoj nijansi, odnosno istog dezena, zajedno sa belom košuljom ispod je odlična osnova. Kada na to dodate naočae, bisere, broš i bež sandale, ovu kombinaciju mogu izabrati smele devojke koje idu na neke proslave. 

 

3. Bele pantalone plus zebrasta bluza uklopljena sa bež salonkama je kombinacija bez mane. Vrlo je nosiva i možete je poneseti na razna mesta. Na ovo je pevačica dodala šešir i torbu, ali ako vam se ne dopada veličina torbe i treba vam nešto praktičnija, onda se slobodno osmelite i kombinujte neku u sličnim nijansama. 

4. Sva u teksasu bez mane. Kombinacija koja obara sa nogu gde god da se pojavite. Dodavala je i interesantne detalje, naočare, bež salonke i veću torbu. 

 

5. Bele široke pantalone koje su i danas veoma moderne, kada se ukombinuju sa pojasom i crnom majicom i sve to isprati crna jaknica i u istoj nijansi torba, ne možete pogrešiti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker