još se nije oglasila

Kažu da je Nika njena kopija: Ova lepotica je sestra Duška Tošića, a sve zanima kakav odnos ima s Karleušom

5

Nakon što je pevačica Jelena Karleuša prijavila supruga Duško Tošića za porodično nasilje, on se obratio javnosti, a ni ona ni njihove porodice nisu izdali saopštenje tim povodom. Koliko je poznato, pevačica ima izuzetan odnos sa sestrom svog supruga, koja se nije nije oglašavala ovih dana.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić


Nakon Jelenine prijave za nasilje na Božić u porodičnom domu Karleuša-Tošić, fudbaler i nekadašnji reprezentativac Duško Tošić obratio se na Instagramu pratiocima i kompletnoj javnosti negirajući da je bio nasilan.


 Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način — napisao je sportista. — Kao što možete da vidite, ja sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar prođe pored mene.

 

O svemu što se dogodilo ne oglašava se ni Jelena Karleuša, kao ni njihove porodice, za koje su mediji pisali da su bili prisutni tokom fizičkog napada za koji je pevačica prijavila Tošića.


Katarina Tošić, rođena sestra fudbalera Duška Tošića, veoma je bliska s bratom i njegovom porodicom, a domaći mediji su pisali kako je ona bila uz fudbalera i pevačicu u njihovim teškim trenucima u životu. Katarina nije bila aktivna na Instagramu skoro godinu dana, a nije se obraćala pratiocima ni nakon incidenta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katarinatp81


Kako se pisalo, ona je u izuzetnim odnosima sa svojom slavnom snahom Jelenom Karleušom, a odlično se slaže s bratanicama Atinom i Nikom, koje je navodno često čuvala. Posebno je interesantno to koliko mlađa ćerka poznatog para podseća upravo na svoju lepu tetku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katarinatp81


Na njenom profilu na Instagramu može se videti da neretko boravi u Duškovoj i Jeleninoj vili, kao i da im se neretko pridruži na putovanjima, a neretko je ponosno delila i fotografije bratovljeve porodice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katarinatp81


 

 

makonda-tracker