SREĆNI I ISPUNJENI

Dok teče zabrana prilaska, oni uživaju: Jelena u Dubaiju, a Duško proslavlja 37. rođendan u Beogradu (FOTO)

0

Muzička zvezda se nakon sukoba 7. januara nije oglašavala ovim povodom, ali je jasno da je svako krenuo svojim putem, barem dok traju policijske mere.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Sportski menadžer Duško Tošić pre nekoliko dana izašao je iz izolacije koja je usledila zbog zaraze virusom korona, a potom je odlučio da napravi gala proslavu povodom 37. rođendana u jednom prestoničkom restoranu.

 

Mnogi su se pitali da li će slavlju prisustvovati i Jelena Karleuša, s obzirom na to da je 7. januara u njihovom domu izbila žučna rasprava, a potom je reagovala i policija koja je izrekla 30 dana zabrane prilaska pevačici.  No, muzička zvezda se uputila u Dubai gde večeras ima zakazan nastup. 

 

Na poslovno putovanje povela je i naslednice Atinu i Niku, a sa publikom je putem svog Instagram profila pokazala delić onoga što ju je dočekalo u hotelu.

 

S druge strane Tošić je bio veoma oran da sa svojom ekipom prijatelja i kolega napravi dobru zabavu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Prijatelji su mu priredili veliko iznenađenje u vidu muzike i tamburaša, a potom je dobio i prelepu tortu koja je asocirala na njegovu dugogodišnju karijeru. 

 

Duško se sve vreme osmehivao, a ekipa je bila veoma vesela, te su uživali do kasno u noć. Na fotografijama se nije videla nijedna ženska osoba, te je ovo bila žurka za odabrane kolege.

 

Istu noć Jelena je dokumentovala kako se provodi u Dubaiju.

 

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo, sportisti je određena zabrana prilaska supruzi, najpre u trajanju od 48 sati, da bi potom bila produžena na 30 dana, nakon sukoba koji je eskalirao na Božić.

 

 

 

 

 

makonda-tracker