zavisnost ju je uništila

Tako LUDA ZA DROGOM da je izbegava "KOKAINKA": Sestra Kejt Mos odbacila karijeru modela i zarađuje na NEVEROVATAN način

0

U svet modelinga mlada Loti je ušla na velika vrata, na stanama magazina Vogue i kao sestra žive legende Kejt Mos, a danas je samo senka devojke koja je mogla da bude.

foto: EPA-EFE/NEIL HALL, Profimedia
foto: EPA-EFE/NEIL HALL, Profimedia

Dok Kejt Mos (48) ovih dana obilazi modne događaje po Engleskoj, njena sestra je kilometrima daleko — u Arizoni, gde vreme provodi u jednom centru za rehabilitaciju.


Prelepa Loti Mos (24), i sama poznata manekenka, pokušava da se izleči zavisnost od narkotika, a slobodne trenutke uglavnom provodi uz mobilni telefon i društvene mreže. Na Tik Toku se više puta našalila na svoj račun, a između ostalog je priznala da pati od "užasne zavisnosti od kokaina". Ona neretko pominje svoj problem, a snimila se i kako igra uz muziku iz serije "Euforija", koja se umnogome bavi upravo zavisnošću od droge.

Ljudi, mislim da sam shvatila "Euforiju" preozbiljno — rekla je ona.

 

Loti je ovih dana u problemima u kakvima je i njena sestra bila u njenim godinama. Štaviše, Kejt Mos, jednu od žena koje su postale sinonim za modeling, mediji su pre mnogo godina zvali "Kokainka" i "Kokainska Kejt" zbog činjenice da je konstantno bila pod dejstvom pomenute droge, kao i "Rezervoar", zbog količine votke koju je mogla da podnese. Međutim, to ne znači da Kejt ima mnogo razumevanja za upola mlađu sestru — naprotiv, ona je odavno izgubila volju da se bori s Lotinim demonima. Kako kažu izvori bliski Kejt, "osećala i gubila saosećanje" prema njoj.

 

Loti Mos
foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Bilo je trenutaka kada je Kejt bila prestravljena. Držala je glavu u rukama prečesto zbog Loti i onoga što ona radi sa svojom karijerom — otkrio je za The Post izvor blizak porodici Mos.


Kejt, inače, danas vrlo retko šeta modnom pistom, a vlasnica je modne agencije Kate Moss Agency, koja angažuje veliki broj manekenki. Među njima je njena ćerka Lila (19), ali ne i sestra Loti. Mlađa od sestara Mos je, kažu upućeni, "crna ovca porodice" i ni njena sestričina, tek nekoliko godina mlađa od nje, nije zainteresovana za negovanje porodičnih odnosa.

 

Loti Mos
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Lila ne želi ništa da ima s Loti. Tokom lokdauna, Kejt je pozvala Loti da bude kod nje u njenoj kući u Kotsoldsu. Lila je jasno odbila da ima bilo šta s njom i na društvenim mrežama — kaže izvor.

 

1 / 2 Foto: Profimedia


Navodno se Kejtina ćerka toliko stidi svoje kontroverzne tetke da joj je jednom prilikom pomogna da se ofarba u roze, ali je odbila da se fotografiše s njom za Instagram kada je Loti pokazala novu frizuru.

 

Iako je u svet modelinga zakoračila na velika vrata, kao mlađa sestra žive legende Kejt Mos i u časopisu Vogue, danas je Lotina karijera na mnogo nižim granama. Njena saradnja s velikim brendovima je prošlost, a nedavno je čak otvorila profil na sajtu OnlyFans, gde je prodavala svoj donji veš. Njenoj starijoj sestri je navodno vrlo teško da se viđa s njom zbog njenih zavisnosti, koje je Kejt pobedila, iako se trudlia zbog njihovog oca Pitera.

 

Loti Mos
foto: EPA/MATTEO BAZZI

Kejt posebno nervira što Loti neprestano pije i objavljuje provokativne fotografije na Instagramu. Za Kejt nije lako da provodi vreme s ljudima koji piju i definitivno joj nije lako da bude s nekim ko koristi kokain — dodao je izvor.

 

 

makonda-tracker