svađa

Sestra ju je optužila za traumu koju joj je nanela: Drama u porodici Spirs ne prestaje — Britni oštro odgovorila

0

Džejmi Lin je kazala kako je jednom prilikom pevačica navodno uzela nož i zaključala ih u spavaćoj sobi, što je opasno naljutilo muzičku zvevdu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Britni Spirs ne prestaje da intrigira javnost. Ona je na svom Instagram profilu prozvala sestru Džejmi Lin Spirs koji je ona dala kada je imala 12 godina. Čini se da je pevačica i dalje ljuta zbog takvog gesta. 

 

Ona je objavila jedan post koji je ubrzo izbrisala, ali je nešto kasnije dodala još neke rečenice u objavi koja je zaintrigirala javnost.

 

— Ti sebično malo derište — napisala je Britni svojoj sestri i dodala — Reći kako je bilo čudno i glupo što sam kupila kuću za mamu! Bila je tako ponosna na mene, a ti si toj devojci s kojom si radila intervju rekla da je to jednostavno čudno...

 

Njoj je zasmetao intervju koji je njena sestra dala davno, kada se čudila što je Britni ponudila kuću njihovoj majci ako se razvede od njihovog oca Džejmija Lina. Njena sestra je u podkastu Aleksa Kupera izjavila kako je to čudno. 

 

 

 Daću ti kuću ako se razvedeš od tate. Zašto bi ti tvoje dete to smelo reći?— pitala se tad Džejmi Lin.

 

Međutim, kako je intervju tekao ona je njenu ispričala i da se jednog trenutka osećala uplašeno jer je jednom navodno Britni uzela nož i zaključala ih u spavaću sobu. 

 

Bilo je stvarno zastrašujuće i osećala sam se vrlo nesigurno — rekla je Džejmi Lin o navodnom incidentu i nastavila — Mislim da je važno da to kažem jer to tad nisam razumela - bila sam dete.

 

1 / 4 Foto: Jerry Perez PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

 

Britni je besno prokomentarisala ove navode:

 

— Kako si mogla da otkriješ novinarima da si se sa mnom osećala nesigurno i čudno. Jako si me povredila.

 

Britni se osvrnula i na deo intervjua u kom je njena sestra tvrdila da ju je njihova mama istukla torbicom.

 

 

Pevačica se podsetila i perioda kada je bila izdana od svoje mlađe sestre, odnosno vremena kada je prekinula svoj odnos sa Džastinom Timberlejkom

 

Britni je tvrdila da se njena sestra ofarbala kao i njena tadašnja rivalka Kristina Agilera

 

 

— Isključila si me iz svog života kad si mi najviše trebala — napisala je Britni te dodala — U svojoj knjizi si napisala da ti više nisam kao mama... Povredila si me.

 

 

makonda-tracker