zanimljivo

I supermodeli vode "obične" živote: 5 zanimljivih činjenica o Kejt Mos koje će vas iznenaditi

0

Nećete verovati da ona ume da se oduševi trendovima koja sreće na ulici, koliko je raduju izlasci i to kako se ophodi prema ruževima za usne...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na današnji dan rođena je jedna od najuspešnijih i najlepših žena sveta Kejt Mos. Načinom života koji vodi neprestano intrigirala javnost, pa su svi objektivi uprti u nju.

 

  • Crveni tepih

 

Ona je jednom prilikom otkrila da kada izlazi na crveni tepih oseća nervozu. Kaže da se lakše snalazi na modnoj pisti nego na crvenom tepihu, te da se često zapita ko je, da li je to ona, tj. postavi slična pitanja kada se nađe u toj situaciji. Međutim, našla je rešenje za to u razgovorima i šalama sa svojom sminkerkom Šarlot Tilberi.

 

  • Skidanje karmina

 

Ima jednu neobičnu naviku, a to je da nepresatno skida karmin zubima. 

 

— Ako ja mogu da nosim ruž, može svako — našalila se Kejt.

 

— Ja ga bukvalno skidam zubima sa usana, ne znam zašto. Kao da ga jedem ili tako nešto.

 

  • Pridona nijansa karmina

 

Kada ide na neke koncerte i slične događaje ona voli da izabere karmine u zemljanim, odnosno prirodnim nijansama. Kaće da to radi jer joj je lakše da se sa takvom nijansom ljubi sa svima u bekstejdžu. 

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

  • Izlasci

 

Ona se nekada sprema za odlazak na žurku ili grad tako da zapravo ne stigne ni da izađe. 

 

  • Karmin

 

Seća se da je prvi karmin koji je kupila bio iz kolekicije jednog poznatog drogerijskog brenda. Tada je imala oko 8 godina i da ga je nosila isključivo u školsku diskoteku. 

 

  • Šminka

 

Veoma je raduje to što na ulici sreće nove šminkerske trendove, te da se jednom prilikom oduševila kada je srela devojku sa plavim ružem.

 

 

makonda-tracker