ponosne

MNOGI SU SE NAJEŽILI ZBOG OVOG PRIZORA: Kejt Mos prošetala pistom sa ćerkom Lilom i bacila modni svet na kolena

0

Lila Mos rešila je da pođe stopama svoje majke, a sinoć je imala najvažniji trenutak u dosadašnjoj karijeri, kada je s Kejt Mos, svojom majkom i živom legendom svetskog modelinga bila deo Fendijeve revije

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako pitate britansku i svetsku štampu, danas nema važnije vesti o poznatima od šetnje po pisti Kejt Mos (47) i njene ćerke Lile Grejs Mos Hek.


Na reviji modne kuće Fendi u Parizu, slavna Kejt ponela je srebrnu satensku haljinu predivno ukrašenih rubova, dok je njena jedinica prošetala u očaravajućem providnom i dvoslojnom modelu prekrivenom perlicama. I dok su ostali modeli sve vreme bili na distanci zbog mera opreza zbog pandemije virusa korona, Kejt i Lila su stajale zajedno, držale se za ruke i grlile budući da žive zajedno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

 

Ovo je kao san, hvala na tako posebnom trenutku — napisala je Lila na Instagramu u opisu fotografija s revije koje je podelila.

 

Na društvenim mrežama pojavila se i fotografija nastala dok se Lila doterivala i na kojoj se vidi Kejt kako ponosno sedi pored ćerke.

 

 

 

Kejt je Lilu dobila sa Džefersonom Hekom, koosnivačem i kreativnim direktorom Dazed medije, s kojim je bila u vezi četiri godine. Lila je rano rešila da pođe majčinim stopama, a svoj prvi posao dobila je u 14. godini. Od tada je radila za nekoliko prestižnih brendova kao što su Marc Jacobs Beauty i Miu Miu.

 

 

 

 

makonda-tracker