najvažnija stavka ugovora

Za to nema tolerancije! Najstrože pravilo kog moraju da se pridržavaju SVI koji rade za princa Vilijama i Kejt Midlton

0

Život u kraljevskoj porodici i s njom nosi sa sobom mnogo pravila, a ako pitate vojvodu i vojvotkinju od Kembridža — ovo je najvažnije

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je reč o zapošljavanju ljudi koji brinu o njima i omogućavaju im bezbrižnu svakodnevicu, princ Vilijam i Kejt Midlton imaju najviše moguće standarde. O njihovoj bezbednosti brinu oni koji su najbolji u svom poslu, a tako je i s kuvarima, dadiljama, spremačicama, vozačima, stilistima... I svi oni uvek počinju od prvog i najvažnijeg pravila koje podrazumeva rad za Kembridžove — diskrecija.

 

Kako piše The Sun, Kejt i Vilijam ne tolerišu ogovaranje bilo kakve vrste u Kensingtonskoj palati, a kada su svojevremeno na svom sajtu objavili oglas za jednu poziciju naglašeno je da kandidati moraju da budu dobri u "čuvanju poverljivosti i diskreciji".


Upućeni u prilike u kraljevskoj porodici ističu i da je u školi za dadilje koju su pohađale sve žene koje su kasnije brinule o prinčevima i princezama u Velikoj Britaniji imaju i zabranjenu reč u razgovoru s mališanima. Naime, umesto upotrebe reči "klinci", oni uvek moraju da izgovaraju imena dece u porodici.


To je znak poštovanja prema deci kao pojedincima — istakla je za Mirror Luiz Heren, koja je završila čuveni Koledž Norland u Batu, gde se obrazuju buduće najcenjenije dadilje u Britaniji.

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker