najlepše do sad

Stotine hiljada kristala, a frizura — iznenađenje! Očaravajuće večernje izdanje Kejt Midlton bacilo Britance u ekstazu

2

Čini se da ne postoji ništa što supruga princa Vilijama može da uradi da ne oduševi svoje sugrađane, a njeno najnovije modno izdanje izmamilo joj je možda i najviše komplimenata do sad

foto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia
foto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža sinoć su prisustvovali humanitarnom događaju Royal Variety Performance, koji se održava svake godine u londonskom Rojal Albert holu radi prikupljanja sredstava za dobrotvornu organizaciju Royal Variety Charity, čija je pokroviteljka kraljica Elizabeta II.


Kao i obično kada se negde pojavi Kejt Midlton, lepa supruga princa Vilijama, svi ostali padaju u senku, a ona se svojski potrudila da zasija — bukvalno!

 

Vojvotkinja od Kembridža pojavila se u toaleti u kojoj smo je već videli u oktobru 2019. godine, tokom kraljevske turneje po Pakistanu. U pitanju je smaragdna haljina koju potpisuje njena omiljena dizajnerka Dženi Pekam, i to glamurozna verzija čuvene haljine Georgia napravljena isključivo za Kejt.

 

Kejt Midlton
foto: Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ukrašena je, navodno, stotinama hiljada kristala i šljokica i naglašava ramena na suptilan i veoma efektan način. Među interesantnijim delovima ove toalete su kristali utkani na porub okovratnika i rukava i u predelu struka, zahvaljujući čemu je naglašena Kejtina vitka figura.

 

Kejt Midlton
foto: Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Midltonova je poznata po tome što ne voli da nosi previše nakita,a ovog puta se opredelila za statement minđuše, viseći zlatni par juvelirske kuće Missoma. Reč je o modelu nazvanom Zenyu, s alkama i efektnim privescima, čija cena iznosi nešto više od 160 dolara.

 

Kejt Midlton
foto: Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok ju je prošli put nosila sa srebrnim sandalama, Kejt je sada odlučila da kombinuje ovu glamuroznu haljinu s mat cipelama s vrh-špicem, a posebno iznenađenje u njenom izgledu je frizura. Naime, Midltonova kosu podelila na razdeljak sa strane i uvila i prebacila na levu stranu, tako da sitne i krupnije lokne padaju preko ramena, što nije tipično za njen stil, a mnoge je podsetilo na stil holivudskih lepotica sredinom prošlog veka.

 

Kejt Midlton
foto: Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vojvotkinja je uz to nosila clutch torbicu u nijansi sličnoj onoj koju smo videli na haljini, a njena šminka je nešto jača nego inače i tipična večernja, ali ipak tek naglašava njenu lepotu.

 

Kejt Midlton
foto: Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sudeći po komentarima Britanaca, ne može bolje!

 

"Tako izgleda buduća kraljica", "Da li je ovaj čovek mogao da pronađe bolju ženu na svetu", "Kao da je odrasla u Palati"... neke su od pohvala na račun omiljene članice britanske kraljevske porodice.

 


 

makonda-tracker