ima stroga pravila

ZATO SU UVEK TAKO POSLUŠNI! Ova žena je GLAVNA kad je reč o vaspitavanju dece Kejt Midlton i princa Vilijama

0

Mnogi se dive tome koliko su, iako su i dalje veoma mali, sinovi i ćerka vojvotkinje i vojvode od Kembridža discpilinovani u javnosti, a mediji pišu da to nije samo zasluga roditelja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

S obzirom na njihov položaj, bilo je očekivano da članovi britanske kraljevske porodice imaju pomoć dadilja, a mediji sada pišu da je ona koja drži sve konce u rukama u njihovom domu Marija Boralo.


Ona je jedna od najpoznatijih i najcenjenijih dadilja na svetu, a Kembridžovima je pridružila kada je princ Džordž, najstarije dete Kejt Midlton i princa Vilijama, imao osam meseci. Pored njega, par danas ima još ćerku Šarlot i sina Luja. Navodno, ona je nešto stroža u svom radu.

 

Ne dopušta pravljenje nereda i glupiranje. Postoje stroga pravila kojih se moraju pridržavati pre spavanja, a kako bi im podstakla apetit, svakih nekoliko dana dobijaju novu hranu na meniju – otkrio je izvor blizak porodici.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


On je otkrio i da dadilja prinčeva i princeze izdvodi decu napolje i kad pada kiša, naravno, prikladno odevene. Mariju Boralo par navodno doživljava kao člana porodice, a ona je obučena da se, ukoliko situacija to zahteva, ponaša kao član obezbeđenja i govori šest jezika.
 

 

makonda-tracker