(foto)

Još malo pa će upoznati TATU: Nova fotografija Marije Petronijević s bebom otapa srca

0

Harizmatična Marija Petronijević nedavno se porodila i na svet donela svog sina prvenca, a njihove zajedničke fotografije su očaravajuće

foto: Instagram
foto: Instagram

Srpska glumica Marija Petronijević pre nekoliko dana na svet je donela svoje prvo dete, zdravog dečaka. Mališan je na rođenju dobio čistu desetku, a rođen je sa 4.060 grama.

 

 

Glumica je odmah podelila na Instagramu prvu fotografiju s naslednikom iz porodilišta, a čestitke su se samo nizale. Marija i beba ponovo su pozirali za pratioce s društvenih mreža, a glumica je otkrila da još malo idu kući da upoznaju tatu i ostatak porodice.

 

Još malo idemo kući, da se beba upozna sa tatom i drugom familijom i kumom koji će dati ime, kako već to kod našeg naroda biva — napisala je Marija u opisu fotografije s dečakom.

 

Marija Petronijević
foto: Instagram

Inače, Marija je nedavno preležala koronu. Ona se zarazila u devetom mesecu trudnoće, vakcinisana je i prošla je sa lakšim simtomima.

 

Inače, Petronijevićeva se potpuno povukla i živi daleko od kamera i očiju javnosti. Vratila se u rodno selo Visibaba, posvetila imanju i deluje da je pronašla svoj mir i sreću.

 

1 / 8 Foto: Instagram Printscreen

 

Ona je objasnila da zbog brojnih obaveza na imanju nije stigla da opremi prostor za dolazak bebe, ali dodala je da ne sumnja da će sve stići.


Ako mi verujete, nisam još uvek sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije ― ističe Marija.

 

makonda-tracker