lepe vesti

Prošla je kroz borbu sa KOVIDOM pred sam kraj TRUDNOĆE: Porodila se Marija Petronijević

2

Lepa srpska glumica Marija Petronijević postala je mama!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Marija Petronijević porodila se i na svet donela dečaka, teškog 4.060 grama.

 

Mama i beba se osećaju odlično i dobili su čistu desetku na porođaju, piše Kurir.

 

 

Petronijevićeva je nedavno preležala koronu. Ona se zarazila u devetom mesecu trudnoće, vakcinisana je i prošla je sa lakšim simtomima.

Inače, Petronijevićeva se potpuno povukla i živi daleko od kamera i očiju javnosti. Vratila se u rodno selo Visibaba, posvetila imanju i deluje da je pronašla svoj mir i sreću.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ona je objasnila da zbog brojnih obaveza na imanju nije stigla da opremi prostor za dolazak bebe, ali dodala je da ne sumnja da će sve stići.


Ako mi verujete, nisam još uvek sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije ― ističe Marija.

 

Glumica je, inače, jedna od retkih poznatih ličnosti koje su uspele da sakriju identitet svog izabranika daleko od očiju javnosti. Ko je muškarac koji je osvojio šarmantnu glumicu?

 

Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako ― pričala je Marija. 

 

 

makonda-tracker