stiže im prinova

Ko je muškarac koji je osvojio Mariju Petronijević? Glumica prvi put odgovara na to pitanje i kaže ― NIJE MU LAKO S NJOM

2

Lepa glumica uskoro će postati mama, a ističe da još uvek nije spremila prostor za svoje prvo dete, kao i da ne zna pol bebe

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Marija Petronijević (34) odavno je napustila gradsku vrevu i planira da s porodicom živi u nešto mirnijem okruženju. Ona već osam godina stanuje u selu, a njen dom je mesto po imenu Visibaba, u kom se Marija bavi seoskim poslovima koje ponekad deli na Instagramu.


Ona je u poslednjim nedeljama trudnoće i ističe da se "drži".


Što se bebe tiče, stići će uskoro. Krajem meseca ili početkom sledećeg. Prva tri meseca su bile prisutne neke mučnine, koje mi nisu dozvljavale da radim u punom kapacitetu, a sada se nekako držim, kroz osmeh kaže Marija koja žuri da na imanju sve bude završeno pre nego što dođe beba, ali i zima ― kaže glumica za Blic.

 


Ona je objasnila da zbog brojnih obaveza na imanju nije stigla da opremi prostor za dolazak bebe, ali dodaje da ne sumnja da će sve stići.


Ako mi verujete, nisam još uvek sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije. Pol još uvek ne znam ― ističe Marija.

 

1 / 5 Foto: Instagram


Glumica je, inače, jedna od retkih poznatih ličnosti koje su uspele da sakriju identitet svog izabranika daleko od očiju javnosti. Ko je muškarac koji je osvojio šarmantnu glumicu?


Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovoljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovoljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako ― ostaje Marija misteriozna.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker