PONOSNA MAJKA

Prva fotografija sa naslednikom iz porodilišta: Marija Petronijević oduševila publiku dirljivim momentom

0

Lepa glumica je presrećna zbog prinove, a čestitke samo stižu...

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Harizmatična glumica Marija Petronijević tokom jučerašnjeg dana na svet je donela dečaka koji je na rođenju dobio čistu desetku, a rođen je sa 4.060 grama.

 

Glumica nije odolela a da sa pratiocima na društevnim mrežama ne pokaže prvu fotografiju sa naslednikom iz porodilišta koja je naišla na pregršt komplimenata i čestitki.

 

Marija Petronijević
foto: Instagram Printscreen

Iako je u devetom mesecu trudnoće bila pozitivna na virus korona uspela je da infekciju prebrodi sa blažom kliničkom slikom, kako je istakla upravo jer se odlučila na vakcinaciju u osmom mesecu.

 

Marija je tokom medijskog istupanja rekla kako ne želi da otkriva identitet svog izabranika sa kojim je dobila sina ali zadovoljstvo nije krila.

 

 "Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako."

 

Glumica već deset godina živi u svom rodnom selu Visibaba, nedaleko od Požege gde je napravila oazu mira i poljoprivredno gazdinstvo kojem je posvećena.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker