ISKRENA JE

U devetom mesecu trudnoće se suočila sa KOVID infekcijom: Oglasila se Marija Petronijević i istakla kako se oseća (FOTO)

1

Glumica je svojim iskustvom pomogla ženama u blagoslovenom stanju koje joj neretko postavljaju pitanja u vezi sa vakcinacijom u trećem trimestru trudnoće.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šarmantna glumica Marija Petronijević broji sitno do porođaja, čemu se veoma raduje ali se u devetom mesecu suočila sa infekcijom virusa korona, te je u konsultaciji sa izabranim lekarima stigla do zaključaka koje je želela da podeli sa publikom putem Fejsbuka.

 

"Što se tiče mog zdravstvenog stanja, stvari za sada stoje ovako: već pet dana sam bez temperature, biohemija i krvna slika sada izgledaju kao kod zdravog čoveka. Nos je i dalje blago zapušen. Mnogo trudnica me je pitalo u vezi sa vakcinacijom. Vaksinisala sam se i revakcinisala u osmom mesecu trudnoće i najverovatnije zahvaljujući vakcini za sada prolazim sa blažim simptomima. Hvala lekarima koji su mi objasnili šta su prednosti vakcinacije."

 

Marija Petronijević
foto: Facebook Printscreen

Marija je nedavno za medije istakla da će se poroditi krajem meseca oktobra, a pol bebe i dalje ne zna.

 

Glumica se pre deset godina vratila u svoje rodno mesto Visibaba, gde je pokrenula svoj biznis i danas može da se pohvali plodovima svog rada, voćnjacima i njivama.

 

 

 

 

makonda-tracker