VEOMA JE SREĆNA

Korona negativna, emotivno pozitivna: Marija Petronijević pobedila virus, ova fotografija govori sve

1

Glumica će se uskoro ostvariti u ulozi majke, a sada može da odahne kada je zdravstveno stanje u pitanju.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Marija Petronijević putem društevnih mreža podelila je sa publikom da je konačno pobedila virus korona koji je dobila u devetom mesecu trudnoće, a kako ističe blagim simptomima i zdravstvenom stanju doprinela je i vakcinacija.

 

"Korona negativna! Emotivno pozitivna" ― napisala je glumica ispod fotografije.

 

Marija Petronijević
foto: Instagram Printscreen

Petronijevićeva se u osmom mesecu trudnoće odlučila na vakcinaciju, a o toj temi javno je govorila.

 

"Drugu dozu vakcine sam primila 24. septembra, u osmom mesecu trudnoće, nakon konsultacija sa profesorima Medicinskog fakulteta u Beogradu. Vakcinisala sam se vakcinom koja je preporučena trudnicama. Na poslednjem merenju antitela, koje je urađeno početkom oktobra, videlo se da su antitela formirana. Međutim, još u momentu vakcinacije, objašnjeno mi je da virus mutira, da forme virusa s kojim mogu doći u kontakt mogu biti izmenjene i da će vakcina pomoći u segmentu potpune ili delimične zaštite. Objasnili su mi da ću, u slučaju infekcije, imati spremnu količinu antitela i da će organizam brže naći načina da se izbori."

 

 

Podsetimo, Marija već desetak godina živi u rodnom selu Visibaba kod Požege, gde je razvila posao u vezi sa poljoprivrednom, te pored voćnjaka koji obrađuje brine se i o životinjama koje neretko fotografiše.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker