nije mogla

ZBOG ČEGA JE OSTALA SAMA SA DECOM? Kejt Midlton je žarko želela da dođe na otkrivanje Dajaninog spomenika, ali...

0

Mada je prošli put bila velika podrška suprugu i posrednik između braće u nategnutim odnosima, vojvotkinji nije bilo dozvoljeno da prisustvuje njihovom poslednjem susretu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Obično nije bez nje, ali ovog puta to nije bio slučaj! Princ Vilijam bez supruge Kejt Midlton stigao je na otkrivanje spomenika princeze Dajane. Nije bilo prisutno ni njihovo troje dece, Džordž, Šarlot i Luis. Britanski mediji tvrde da je vojvotkinja Kejt žarko želela da prisustvuje ovom svečanom činu, ali nije mogla.

 

"Iz poštovanja prema Hariju i Vilijamu, porodica je želela da ovaj dan bude posvećen samo Dajaninim sinovima i da ne bude veliki javni događaj", rekao je izvor za Ju Es Vikli.

 

"Kejt je bila velika podrška Vilijamu, iako fizički nije bila tamo. Jako joj se dolazilo, ali porodica je odlučila da je najbolje da deca i ona ostanu kod kuće".

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Izvor je dodao da je odluka doneta pre nekoliko nedelja i da se već tada znalo ko će biti na ceremoniji. Kako se dalje navodi, Kejt je izdaleka gledala ceremoniju sa decom. Oni, kao i ostali članovi kraljevske porodice, posetiće spomenik u skorijoj budućnosti.

 

Kako su ona i njen sin Džordž oduševili javnost, pročitajte ovde.

 

 

 

makonda-tracker