divne uspomene

NAVIJALA JE ZA NJEGA SA TRIBINA, TA PREDIVNA ŽENA: Boba Živojinović se prisetio poznanstva sa čuvenom princezom DAJANOM

9

Bivši teniser je bio oduševljen njenim ponašanjem i stavom.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Poznati teniser i suprug pevačice Lepe Brene, Slobodan Boba Živojinović prisetio se poznanstva sa čuvenom princezom Dajanom, koje nikada neće zaboraviti.

 

"Nedelju dana pre „Vimbldona“ 1987. godine održan je humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od učesnika, pored još nekoliko poznatih tenisera. Tada sam upoznao Lejdi Dajanu. U prvom razgovoru pitala me je da li sam ja onaj teniser koji ima najjači servis." - rekao je Boba i dodao da Dajana volela da dolazi na teniske mečeve.

 

princeza Dajana
foto: Profimedia

"Navijala je za mene sa tribina, iako je kraljevska porodica imala VIP ložu. Velika je stvar kad na meč dođe da te bodri osoba poput nje. Bila je predivna žena, njena veličina bila je u tome što je normalno komunicirala sa svima. Naši dugački razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarima i našoj deci. Filip je godište njenog mlađeg sina Harija, pa su nam uglavnom to bile teme. Filip ju je i upoznao. Kada sam mu rekao da je to princeza, ništa mu nije bilo jasno. On je, kao svako dete, princeze zamišljao poput likova iz bajki, u dugačkim raskošnim haljinama" - istakao je Živojinović i iznenadio publiku.

 

 

 

makonda-tracker