KO BI REKAO?

BRITANCI SU JE ZVALI VOJVOTKINJA OD SVINJETINE: Sara Ferguson je osramotila KRALJEVSKU PORODICU kao niko pre!

1

O njegom životu se mnogo pisalo, a neki potezi su okarakterisani kao skandalozni!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako ste mislili da je Megan Markl najkontroverznija pripadnica britanske kraljevske porodice, to je samo zato što je aktuelna u doba Interneta i društvenih mreža, jer pre nje - mnoge su dame unosile buru i paniku u Bakingemskoj palati, a više od svih drugih - gospođa Sara Ferguson (59).

 

Sara je nedavno bila i te kako zapažena na Rojal Askotu, šetkajući naokolo u upadljivom žutom kompletu i zelenom fascinatoru sa perjem, a njeno pojavljivanje na ovom događaju navelo nas je da se prisetimo njene prošlosti, nimalo laskave, ali veoma interesantne. 

 

foto: AP / Gareth Fuller

Sara Ferguson postala je svetski poznata zahvaljujući braku sa princom Endrjuom, sinom kraljice Elizabete. Bračne zavete razmenili su 1986, a ona je preko noći od "obične devojke iz susedstva" postala vojvotkinja čiji je život neprestano bio pod prismotrom svih svetskih tabloida.

 

Sarina porodica bila je bliska kraljevskoj, pa se dvojac znao od malih nogu, no ljubav je planula tek kada su oboje bili izgrađeni ljudi - Endrju je izgradio uspešnu karijeru, dok je ona bila već priznati menadžer za odnose sa javnošću i televizijska voditeljka.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker