često će se slaviti

NJIMA ĆE 2020. DONETI NEIZMERNU RADOST: Ove poznate ličnosti će u toku ove godine postati mame i tate (FOTO)

2

I u godini koja tek počela poznate ličnosti će nas raznežiti, rasplakati i nasmejati neodoljivim fotografijama i nežnim snimcima i predivnim objavama najsrećnijih vesti u njihovim životima.

foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić
foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Prošla godina bila je veoma vesela kada je reč o srpskim poznatim ličnostima! U 2019. godini je u Srbiji rođena čak 21 beba slavnih roditelja iz svih profesija, a po svemu sudeći, ni 2020. neće biti ništa manje radosna.

 

Otkrivamo vam koje su sve slavne dame objavile da će postati mame i tate u godini pre nama.

 

 

Marina Tadić

 

foto: Nemanja Nikolić

Kako je nedavno ispričala, Marina Tadić (36) nosi devojčicu koja nam stiže krajem januara. Pevačica i njen partner, kojeg krije od očiju javnosti, odlučili su da se devojčica zove Vera, i to zbog nečega što je Marina sanjala pre dve godine.

 

Možda će nekome zvučati čudno, ali ja sam pre dve godine sanjala da sam rodila devojčicu Veru. Kada sam se probudila, osećaj je bio toliko jak da nisam mogla to da izbacim iz glave. Nikada do tada nisam pomislila na to ime. I onda sam rekla sebi da, ako ikada budem rodila devojčicu, da će se zvati Vera. Jer ona je to ime već sama izabrala, a ko sam ja da kažem drugačije — istakla je buduća mama Marina.

 

Seka Aleksić

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

 

U februaru nam stiže još jedna poznata beba, a ovog puta će to biti dečak. Seka Aleksić (38) i njen suprug Veljko Piljikić (35) dobiće sina Isaka, tri godine nakon što su postali roditelji malenog Jakova.

 

Veljko i ja radujemo se Isaku podjednako kao i Jakovu. Jedva čekam da ga uzmem u ruke i prislonim na grudi — rekla je Aleksićeva.

 

Ana Bebić

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on

 

Sredinom 2020. godine, hrvatska pevačica s adresom u Beogradu Ana Bebić (33) i njen suprug Ivan Đolić dobiće drugo dete. Par je u maju 2018. godine dočekao sina Matiju, a i njihova druga beba je muškog pola, ispričala je srećna trudnica.

 

Ela Dvornik

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

 

Ukoliko postoji savršen način da saopštite najmilijima da ste u drugom stanju, to je nesumnjivo onaj koji je odabrala hrvatska blogerka i ćerka pokojnog Dina Dvornika. Lepa Ela Dvornik (28) i njen suprug Čarls Pirs (41) podelili su na Instagramu simpatičan snimak u kojem budući tata najpre duva balon, potom Ela udahne vazduh i stomak joj poraste, da bi im se na kraju snimka pridružila i njihova ćerkica Bejli. Neodoljivo!

 

 

Jelena Pudar

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEVERNE BEBE (@nevernebebe) on

 

Atraktivna pevačica grupe Neverne bebe iznenada se na jednom događaju pojavila s povećim trudničkim stomačkom, a negde u to vreme članovi njenog benda su putem Instagrama podelili srećne vesti o njenoj trudnoći. Najemotivniju čestitku uputila joj je prijateljica i koleginica Tijana Sretković, koja je podelila prelepu fotografiju na kojoj ljubi Jelenin stomak i podelila kako joj je pevačica otkrila da će postati mama, a više od tome čitajte OVDE.

 

Biljana i Janko Tipsarević

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on

 

Teniser Janko Tipsarević i modna dizajnerka Biljana Tipsarević, ponosni roditelji malene Emili, u 2020. godini ponovo će se ostvariti u ovoj ulozi. Kako je nedavno otkriveno, Biljana je ponovo u drugom stanju, i to u isto vreme kada i njena rođena sestra, zbog čega je ova srećna trudnica veoma uzbuđena.

 

Emili se veoma raduje što će postati sestra, već predlaže imena i priča o tome kako će da čuva bebu i čime će sve da je uči — ispričala je Biljana.

 

 

Bogdana i Veljko Ražnatović

 

1 / 7 Foto: kurir

 

Supruga Veljka Ražnatovića sredinom ove godine postaće mama prvi put, a par je nekoliko dana nakon glamurozne svadbe koja je okupila 500 zvanica saznao da lepa Bogdana nosi dečaka. Kako su otkrili medijima, dečak će dobiti ime Željko, po Veljkovom pokojnom ocu.

 

 

makonda-tracker