došao je kraj

GODINA NA IZMAKU IM NIJE DONELA SREĆU: Ovi slavni parovi su stavili tačku na svoju ljubav u 2019. godini

0

Kada su ove poznate ličnosti u pitanju, 2019. definitivno nije njihova godina!

foto: Marina Lopičić, Profimedia
foto: Marina Lopičić, Profimedia

Ana Kokić i Nikola Rađen

 

Nakon deset godina ljubavi, popularna pevačica i bivši reprezentativac naše zemlje rešili su da se rastanu.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak — naveli su bivši supružnici u saopštenju za javnost.

 

 

Uprkos tome što su se mediji do najsitnijih detalja bavili njihovim brakom, pevačica i vaterpolista nikada nisu rekli nijednu ružnu reč jedno o drugom, a i dalje su posvećeni roditelji dvema ćerkicama koje zajedno vaspitavaju.

 

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

I slavna američka pevačica i glumica Majli Sajrus i australijski glumac Lijam Hemsvort voleli su se punu deceniju, a venčali su se krajem 2018. godine.

 

 

Iako su više puta raskidali i mirili se, svi su bili šokirani kada je objavljeno da se par rastaje. Još veće iznenađenje nastalo je kad je otkriveno da je pevačica prevarila supruga s blogerkom Kejtlin Karter. Ni ova ljubav nije potrajala, pa je Majli uskoro počela da se viđa s Kodijem Simpsonom, ali je i ta veza bila kratkog daha.

 

Daniel Kajmakoski i Kristina Dimitrijevska

 

1 / 2 Foto: Dragana Udovičić

 

Popularni makedonski pevač koji nas je šarmirao učešćem u takmičenjima Tvoje lice zvuči poznato i Iks faktor rastao se od lepe manekenke s kojom ima sina.

 

 

Kristina i ja nismo zajedno već duže vreme. Brakorazvodna parnica je u toku. Doneli smo odluku da se razvedemo zato što smo shvatili da je to najbolja opcija za nas. Ostali smo dobri prijatelji i nastojaćemo da budemo što bolji roditelji našem detetu. Zbog njega smo stalno u kontaktu. Naše porodice i bliski prijatelji odavno već znaju za razvod i zahvalni smo im na podršci koju nam pružaju. Ovaj period nije lak ni za koga od nas — rekao je Daniel u saopštenju.

 

Anabela i Andrej Atijas

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

Jedan od razvoda koji su bez sumnje obeležili 2019. godinu jeste i rastanak pevačice Anabele Atijas i sarajevskog biznismena Andreja Atijasa.

 

 

I nakon što se pročulo da se razvode, oni su jedno o drugom govorili najlepše, a pevačica je čak izjavila da bi mogli da ostanu prijatelji s beneficijama.

 

Međutim, proteklih dana mediji pišu da je par na pragu pomirenja, o čemu svedoče i fotografije s porodičnog okupljanja koje je Anabelina ćerka Luna Đogani objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

 

Ipak, nijedno od njih dvoje nije se oglašavalo povodom ovih navoda.

 

Katarina Kaja Ostojić i Džunior Džek

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

Nakon pet godina braka, srpska pevačica i belgijski di-džej Vito Lučente odlučili su da se rastanu.

 

Pevačica se iselila iz njihove luksuzne vile, a otvoreno je govorila o razlozima koji su doveli do kraja braka.

 

 

Nerazumevanje, različitost karaktera, prestanak ljubavi... Kad ljudi kažu suprotnosti se privlače, možda na prvu loptu, ali sve te razlike kad tad izađu na nos — izjavila je Ostojićeva.

 

Oboje su vrlo brzo nastavili dalje: Kaja je navodno u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, dok je Džunior Džek do ušiju zaljubljen u Srpkinju Ivu.

 

Irina Šajk i Bredli Kuper

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

U aprilu 2015. godine jedna od najlepših Ruskinja i najuspešnijih manekenki na svetu počela je da se viđa sa zgodnim holivudskim glumcem.

 

Par je davao sve od sebe da sačuva svoju vezu što dalje od očiju javnosti, pa su mediji uspevali da dođu do malo detalja, ali ono što pouzdano znamo jeste da je između njih bilo trzavica. Štaviše, 2016. godine su se pred milionskim auditorijumom posvađali u gledalištu tokom jednog meča na Vimbldonu, a paparaci su ovekovečili i trenutak kada je Irina brisala suze. Ipak, par je ostajao nerazdvojan, a u martu 2017. godine dobili su ćerkicu Leu de Sajn Šajk Kuper.

 

Manekenka je nosila verenički prsten, ali do venčanja nikako nije dolazilo, a početkom ove godine pojavile su se glasine da glumac vara lepu Ruskinju s Lejdi Gagom. U junu ove godine, ljubav između njih dvoje definitivno se ugasila, a danas nije poznato da li uopšte komuniciraju.

 

 

makonda-tracker