jesen je bila posebno uzbudljiva

POROĐAJ U ŠUMI I ROĐENJE NOVOG PRINCA OBELEŽILI SU 2019: Ove zvezde su postale roditelji prošle godine

0

Srpske poznate ličnosti su ipak bile vrednije!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U 2019, srpski pevači i glumci često su se radovali zbog prinove, ali u Holivudu to nije bio slučaj.

 

Prošle godine smo svega osam puta čestitali rođenje deteta svetskim zvezdama, ali iako je bilo tako malo holivudskih beba, u pitanju su priče koje smo čitali sa uživanjem jer je bilo svega: iznenadnog porođaja u šumi, rođenja jednog malenog princa, kao i jednom mališana koji je mamu obradovao u njenoj 45. godini…

 

Džesika Simpson

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

U martu 2019. godine, popularna pevačica postala je majka po treći put, kada je na svet donela ćerkicu Birdi Mej.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

 

Simpsonova se često žalila da teško podnosi trudnoću jer joj se telo u potpunosti promenilo — u jednom trenutku je imala čak 108 kilograma, oticale su joj noge, za dva meseca je hospitalizovana za dva puta. Ipak, sve se isplatilo…

 

Megan Markl

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija porodila se u maju ove godine, čime je britanska kraljevska porodica postala bogatija za jednog člana — malenog princa Arčija.

 

Alanis Moriset

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Slavna pevačica u avgustu je rodila sinčića Vintera Mersija Moriseta Tredveja, koji je njeno treće dete.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alanis Morissette (@alanis) on

 

Posebna je radost što je u trenutku njegovog rođenja srećna mama imala 45 godina, a tokom trudnoće je bila veoma kreativna, pa je vredno radila i na albumu.

 

Kira Najtli

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Šarmantna Britanka u potpunoj tajnosti donela je na svet drugo dete. Javnost ne samo što je dva meseca kasnije saznala za porođaj nego nije znala ni da je glumica u drugom stanju sve dok se sa povećim stomakom nije pojavila na jednoj modnoj reviji. Još uvek nije poznato bebe, ali su mediji otkrili da je u pitanju dečak.

 

Vensan Kasel

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Francuski glumac Vensan Kasel bio je najsrećniji na svetu kada je njegova 30 godina mlađa supruga Tina Kunaki rodila devojčicu Amazoni u čast Brazilu, u kojem par provodi najviše vremena. Reč je o Tininom prvom deteta, dok Kasel s Monikom Beluči ima ćerke Leoni i Devu.

 

Miranda Ker

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Sredinom oktobra, nekadašnji Viktorijin anđeo i bivša supruga Orlanda Bluma donela je na svet svoje drugo dete — dečaka Majlsa, koje je dobila u braku sa sedam godina mlađim Evanom Spigelom. S Blumom ima sina Flina Kristofera (8).

 

Blejk Lajvli

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

I ova glumica i njen suprug Rajan Rejnolds krili su dva meseca srećne vesti. Par je svoje treće dete dobio ove godine, a još mediji su saznali da je u pitanju treća devojčica kada se glumac slučajno odao na Tviteru.

 

Petra Nemcova

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Češka manekenka dobila je svoje prvo dete na gotovo filmski način: dok su njen suprug i ona uživali u čarima prirode u jednoj šumi, osetila je bolove i porodila se u automobilu, na putu ka bolnici!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nemcova (@pnemcova) on

 

Ipak, ona i beba osećaju se odlično, a u pitanju je dečak.

makonda-tracker