kolege su van sebe od sreće

NIKO NIJE NI SLUTIO: Jedna od najlepših srpskih pevačica IZNENADA pokazala TRUDNIČKI STOMAČIĆ, a ovako dirljive čestitke još niste videli (FOTO)

0

Atraktivna pevačica uskoro će postati mama!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Jelena Pudar, pevačica benda Neverne bebe koju krase i zavidan glas i zavidan stas, prijatno je iznenadila obožavaoce čuvene grupe kada se na jednom gradskom događaju pojavila s povećim trudničkim stomakom!

 

Ova šarmantna Kragujevčanka oduvek se držala podalje od medija i čuvala svoju privatnost za sebe, zbog čega joj je uspelo da nekoliko meseci javnost ne sazna ove lepe vesti.

 

Ubrzo potom i na zvaničnom profilu benda na Instagramu osvanula je fotografija lepe Jelene, a njene kolege iz grupe nisu krile radost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEVERNE BEBE (@nevernebebe) on

 

Stiže nova neverna beba! Vest koju želimo da podeimo s vama srca prepunih radosti glasi: naša Jelena se sprema za najlepšu životnu ulogu — uskoro će postati mama! Jedno je sigurno: ova Neverna beba će biti najvoljenija na svetu — napisali su oni u opisu fotografije.

 

Ubrzo potom, i njena koleginica iz grupe Tijana Sretković podelila je prelepu fotografiju na kojoj ljubi stomak svoje prijateljice i otkrila kako joj je Jelena saopštila da će postati majka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Saša Sretković (@tijanasretkovicofficial) on


Bio jednom jedan dan, nekog tamo marta, aprila, više se i ne sećam... Ali se sećam da je taj dan bio nekako savršeno lep, savršeno poseban. Sedimo na trosedu tako ona i ja, smejemo se nekim carevima sa interneta, slatkim kucama što izluđuju svoje vlasnike, bebama što prave haos kada su same na tri milisekunde... I gledam je tako nasmejanu... Lepa je. Mislim, ona je uvek lepa, ali tog dana je bila, čini mi se, najlepša od kako je znam. Najednom, kaže ona meni kako ima nešto strašno važno da mi saopšti, ali da moram da sačekam. A zna koliko sam nestrpljiva, životno nestrpljiva. Šta je to toliko važno, TOLIKO važno da iziskuje čekanje na pravi trenutak? A ona sedi, božanski lepa, smeška mi se njenim svetlećim srnećim očima i ćuti. Čekam. Cupkam. Ludim. Razvijam filmove u glavi. Mašta popušta... Konačno, otvaraju se usne. Konačno!!! Znaš šta ima novo?, Šta?!?? GOVORI!!! ŠTA!?!, Budalo, postaću mama. Moja Jela je trudna. Moja Jela postaje mama za koju nedelju.
Čoveče... ČOOOVEEEČEEEE!!!! — napisala je ona.

 

 

makonda-tracker