PROSLAVA LJUBAVI

ZA NJIH JE 2019. BILA SUDBONOSNA: Ova venčanja poznatih su obeležila godinu na izmaku (FOTO)

0

U 2019. godini imali smo priliku da uživamo u detaljima romantičnih i glamuroznih venčanja slavnih ličnosti.

foto: Kurir
foto: Kurir

Nemali broj poznatih ličnosti iz svih sfera ove godine izgovorio je sudbonosno "da", a mi vas podsećamo venčanja koja su privukla najviše pažnje...

 

Dragana Džajić i Miloš Ivanović

 

foto: Printscreen

Ćerka legendarnog srpskog i jugoslovenskog fudbalera Dragana Džajića i brat teniserke Ane Ivanović zakleli su se na večnu ljubav u maju ove godine pred oko 250 zvanica u jednom elitnom beogradskom hotelu.

 

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

 

1 / 24 Foto: kurir

 

Sin Svetlane Cece Ražnatović i njegova lepa izabranica odlučili su se za veliko venčanje I poštovanje svih svadbenih običaja. Mladoženja je u Bogdaninom rodnom Titelu pucao u jabuku, kupio ju je od porodice, venčali su se pred Bogom u Hramu Svetog Save, a zatim su upriličili I građansko venčanje u jednom hotelu, da bi svoju ljubav potom proslavili s pet stotina gostiju.

 

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

 

1 / 8 Foto: kurir/marija dejanović

 

Šarmani pevač koji se proslavio učešćem u takmičenju Zvezde Granda početkom oktobra stao je na ludi kamen s lepom voditeljkom Katarinom Kolozeus. Par se venčao u Crkvi Sv. Jovana Vladimira na Voždovcu, a potom uživao u luksuznoj svadbi koja je okupila veliki broj slavnih zvanica.

 

Ivan Lenđer i Karena

 

foto: Zorana Jevtić

Proslavljeni srpski plivač i olimpijac u septembru je sudbonosno “da” izgovorio Brazilki Kareni, koja potiče iz Sao Paola i radi kao stjuardesa. Intimno građansko venčanje je organizovano u Ivanovom rodnom Zrenjaninu, proslava je protekla u krugu porodice i kumova uz ručak, dok je crkveno venčanje organizovano nedelju dana kasnije.

 

Milan Lola Smiljanić i Tamara Čupković

 

1 / 3 Foto: printscreen/instagram

 

Popularni fudbaler i miljenik žena u junu se oženio prelepom Tamarom Čupković, i to najpre u crkvi, a potom se građansko venčanje održalo u jednom beogradskom restoranu. U pitanju je jedno od najglamuroznijih venčanja ove godine, a među zvanicama su bile fudbalske zvezde Nemanja Tomić, koji je Smiljanićev kum, zatim Savo Milošević, Ivica Iliev, Aleksandar Mitrović, Danko Lazović, Zoran Tošić Bambi i drugi.

 

Ivon Jafali i Vladislav Velović

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Cortan Simic (@adrianacortan) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Cortan Simic (@adrianacortan) on

 

Šarmantna voditeljka zaklela se na večnu ljubav izabraniku Vladislavu Veloviću, a kako je je istakla, nikad nije maštala o romantičnom venčanju I venčanici — sve se dogodilo spontano!

 

Nevena Božović i Nikola Ivanović

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on

 

Poznata pevačica je u glamuroznoj venčanici izgovorila sudbonosno “da” zgodnom pilotu Nikoli Ivanoviću u jednom luksuznom restoranu u Budvi, rodnom gradu njenog dragog. Zanimljivo je da je njihov prvi ples pratila Nevenina pesma Kruna, s kojom se takmičila na Evroviziji.

 

Milan Dinčić Dinča

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

 

Godinu dana nakon što su se u okviru građanskog venčanja zakleli na večnu ljubav, pevač Milan Dinčić i njegova draga Jelena (tada Sekulović) venčali su se i u crkvi i upriličili glamuroznu proslavu za 400 zvanica.

 

Kristina Perić i Damir Đurđević

 

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen

 

Srce prvog srpskog Viktorijinog anđela je osvojeno, a to je pošlo za rukom Damiru Đurđeviću, menadžeru jednog beogradskog restorana. Iako je Krisina oduvek maštala o intimnom venčanju, odlučila je da svoju ljubav proslavi sa širim krugom prijatelja I porodice, pa je imala veliku i luksuznu svadbu.

 

makonda-tracker