U 2020. ULAZI NA NAJLEPŠI NAČIN

OVAKO IZGLEDA SREĆA: Nikolina Kovač objavila PRVU fotografiju ćerkice i SIGURNO će vas raznežiti

0

Malena Nikoleta stigla je na svet krajem novembra, ali njeni roditelji do sad nisu delili fotografije svoje mezimice.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Šest godina nakon što su pevači Saša KaporNikolina Kovač dobili sina Nikolaja, ova srećna porodica postala je još srećnija jer im se pridružio još jedan član! U poslednjim danima novembra, obožavaoci poznatog para radovali su se zbog vest o rođenju Nikolete Kapor, a ponosni mama i tata nisu krili koliko su srećni.

 

Jedva sam čekao trenutak da izađem i da menjamo pelene. Zaljubio sam se na prvi pogled i ima svetle oči. Neverovatan je osećaj imati devojčicu — izjavio je Saša kada je došao u porodilište po svoje dame.

 

Nikolina, koja je trebalo da nastupi već za doček Nove godine, odlučila je da promeni planove, pa je u 2020. godinu ušla u toplini svog doma i u društvu svojih najdražih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????? ????č ????? (@nikolina.kovac) on

 

Noć pred Novu godinu ću provesti radno, a Novu godinu sam zbog udaljenosti i same trenutne situacije pomerila, tako da ću biti s mojim anđelima za Novu godinicu i sigurna sam da ćemo uživati maksimalno — otkrila je nedavno za Glossy.

 

Sudeći po fotografiji koju je objavila na Instagramu, tako je i bilo! Pevačica je, naime, pozirala u neodoljivom prazničnom džemperu pored bogato okićene jelke i božićne dekoracije, sa svojom devojčicom u rukama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????? ????č ????? (@nikolina.kovac) on

 

Moj najveći poklon i najveći životni smisao — napisala je ova srećna mama.

 

 

makonda-tracker