Glossy PRIČA NEDELJE

Dragan Džajić o NAJLEPŠIM porodičnim trenucima: PRESREĆNI smo od onog trenutka kada je Luka došao na SVET!

1

Naš nekadašnji fudbalski as s ponosom je prisustvovao krštenju svog unuka Luke, kojeg mu je podarila starija ćerka Sanja, a svečani čin upriličen je četiri dana nakon njegovog prvog rođendana

foto: glossy
foto: glossy

Proslavljeni srpski fudbaler Dragan Džajić ponosan je na svog unuka Luku, koji je kršten 16. juna, četiri dana nakon svog prvog rođendana, u Crkvi Svete Petke na Kalemegdanu. Starija ćerka proslavljenog sportiste Sanja i njen nevenčani suprug Vladimir Vranješ odlučili su da njihov mališan pristupi veri u intimnoj atmosferi i u krugu porodice i kume Kristine Jezdić, pa su veliko veselje odložili za sledeću godinu, kada će se njih dvoje i venčati u crkvi.


- Bilo je lepo na krštenju. Sve je obavljeno onako kako treba i dolikuje. Mnogo volim svog unuka, kao i moja supruga Branka i ćerka Dragana. Presrećni smo od onog trenutka kada je došao na svet. Kad sam na putu, stalno se čujem sa Sanjom i Lukom, a kad sam u Beogradu, viđamo se skoro svaki dan. Dobro je da je došao na svet i nekako me je podmladio - priča Džajić, kojeg je nova životna uloga skroz promenila. Sada u šali voli da kaže kako za igre s unukom godine nisu važne.

 

Inače, crkvicu Sveta Petke za krštenje novog člana porodice Džajići nisu birali slučajno. Sanja otkriva da je u nju redovno dolazila tokom trudnoće.


- Sećam se da sam često odlazila u tu crkvu tokom blagoslovenog stanja i svaki put sam osećala kako mi je stomak "radio" kao lud. Osećala sam se smireno i spokojno. Crkva je prelepa, kao mali manastir, jer je u kamenu. Posle svetog čina krštenja, otišli smo na ručak, gde smo i proslavili ovaj važan dan. Luka je još mali i smatrali smo da nije u redu da pravimo veliki rođendan u igraonici. On čak nema ni drugare, još je beba koja nije ni prohodala. Kažu da prvi rođendan treba obeležiti, pa smo odlučili da ga tad i krstimo. Po mom mišljenju, krštenje je intiman čin i drago mi je da smo to upriličili na način koji nam je u datom momentu prijao. Planiramo sledeće godine da se moj izabranik Vladimir i ja venčamo u crkvi, pa ćemo tada napraviti veće slavlje i proslavićemo ujedno i Lukino krštenje - opisuje Sanja i dodaje da se odlično snalazi u ulozi majke.

 

- Uvek sam se pitala kako ću, ali kao i sve u životu, i roditeljske obaveze završavam u hodu. Često kažem da nešto ne mogu, međutim, sve nekako ide svojim tokom. Luka je izuzetno nemiran, ponekad i nemoguć. Bukvalno ne spava ni danju ni noću. Pošto sam oduvek želela da imam dečaka, sad u šali kažem da sam dobila ono što sam tražila. Svi smo umorni, ali valjda će biti malo lakše kad prohoda. Srećna sam što je pun života - kaže ponosna mama i otkriva da njen sin najviše voli da se igra s dedom.


- Obožava mog tatu i on je dedina najveća sreća. Dosta liči na mog tatu, ali i muža. Sramota je da pričam kako se njih dvojica igraju, jer se tu ne zna ko je beba od njih dvojice. Ljudi kažu da se podetinji u tim nekim godinama. Dragan živi za dan da ga odvede na stadion, ali Luka nikako da prohoda. Verovatno bi ga odmah ubacio na teren - završava Sanja.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: glossy

 

makonda-tracker