bilo je svega

Jesu li Ben Aflek i Blejk Lajvli imali – aferu? Dženifer Garner je dojurila s bebom, a paparaci su imali šta da vide

0

Dvoje glumaca koji su ovih dana među vodećim temama na društvenim mrežama svojevremeno su privukli pažnju svojom bliskošću, a Aflek, tada oženjen Dženifer Garner, navodno se nije ponašao kao muškarac u braku.

Blejk Lajvli i Ben Aflek u filmu 'Grad lopova' ('The Town')
Blejk Lajvli i Ben Aflek u filmu "Grad lopova" ("The Town")foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Holivudski glumci Ben Aflek i Blejk Lajvli ovih dana su među najčešće pominjanim zvezdama u šou-biz medijima, i to ne iz dobrih razloga.


Aflek se vratio u žižu jer je njegova supruga Dženifer Lopez podnela zahtev za razvod braka posle samo dve godine, dok je Blejk Lajvli skrenula pažnju na sebe dramom u vezi s filmom "Sa nama se završava".


Mnogi su, međutim, zaboravili da su 2009. godine Ben Aflek i Blejk Lajvli takođe u isto vreme bili tema u medijima – tada zbog glasina da imaju aferu.

 

Blejk Lajvli i Ben Aflek često su bili na meti paparaca dok su zajedno snimali film 'Grad lopova' ('The Town')
Blejk Lajvli i Ben Aflek često su bili na meti paparaca dok su zajedno snimali film "Grad lopova" ("The Town")foto: Fame Pictures / Backgrid USA / Profimedia

Aflek je tih dana bio u četvorogodišnjem braku s glumicom Dženifer Garner, s kojom je tada imao trogodišnju ćerku Vajolet, a upravo su dobili i bebu Serafinu, dok je njihovo treće dete Samjuel rođen tek nekoliko godina kasnije, 2012.

Aflek je tada snimao "Grad lopova" ("The Town"), a partnerka mu je bila Blejk Lajvli. Nije trebalo mnogo vremena da se pojave glasine da su se rodile simpatije između glumaca, naročito nakon što su objavljene paparaco fotografije na kojima se Ben i Blejk dodiruju i kada kamere nisu uključene i izgledaju kao da flertuju.


Ne samo što je Aflek bio oženjen i imao dvoje male dece nego je i Blejk bila zauzeta. U tom trenutku je bila godinu dana u ljubavi s glumcem Penom Bedžlijem, s kojim je sarađivala na seriji "Tračara" (i za kog se kasnije pričalo da je prevaren kada je Blejk počela da provodi više vremena pored Rajana Rejndoldsa).

 

Blejk Lajvli godinama je važila za omiljenu holivudsku 'slatkicu', ali drama oko njenog novog filma 'Sa nama se završava' preti da joj naruši imidž
Blejk Lajvli godinama je važila za omiljenu holivudsku "slatkicu", ali drama oko njenog novog filma "Sa nama se završava" preti da joj naruši imidžfoto: EPA-EFE/NILS MEILVANG

Magazin Star preneo je tada da je Dženifer Garner "zaista zabrinuta", a mnogi su verovali da ima razloga jer su nakon snimanja scene seksa njen muž i koleginica izašli da jedu zajedno.


Ljudi na setu kažu da se on ponaša kao zaljubljeni tinejdžer – rekao je jedan neimenovani izvor. – Sav se ozari kad je ona u blizini, pošašavi. Definitivno se ne ponaša kao oženjen čovek.


I Aflekovi prijatelji pričali su da je glumac oduševljen time koliko je Blejk Lajvli zabavna, a navodno se žalio da njegova supruga "više nije ista seksi, zabavna devojka" kojom se oženio, već je uvek "u režimu mame, širokoj odeći i kose podignute u konjski rep".


Kad su se pojavile glasine o Blejk Lajvli i Benu Afleku, Dženifer mu se uskoro sa ćerkama pridružila u Bostonu.

 

Dženifer Garner i Ben Aflek bili su u braku od 2005. do 2018. godine
Dženifer Garner i Ben Aflek bili su u braku od 2005. do 2018. godinefoto: EPA/MIKE NELSON EPA/MIKE NELSON

Da se tračevi ućutkaju nisu pomagale ni njegove kasnije izjave o saradnji s glumicom. Tako je prilikom gostovanja u emisiji Anderson Live o Blejk rekao:


Ona je neverovatna, kao što vidite i sami. Bila je sa mnom u "Gradu lopova" i bila je fantastična.

Otkrio je za Esquire i da je pomislio da je ona samo još jedna holivudska plavuša kada su se sreli jer je "očigledno vrlo atraktivna", ali ga je oduševila na čitajućoj probi jer je uvežbala bostonski govor.

 


Čini se da ga je posebno šarmirala time što nije znala detalje o njegovom privatnom životu, poput poznate činjenice da mu je glumac Met Dejmon najbolji prijatelj od detinjstva i da često rade zajedno.

 

Blejk Lajvli i Ben Aflek često su bili na meti paparaca dok su zajedno snimali film 'Grad lopova' ('The Town')
Blejk Lajvli i Ben Aflek često su bili na meti paparaca dok su zajedno snimali film "Grad lopova" ("The Town")foto: Fame Pictures / Backgrid USA / Profimedia


Navodno je jednom prilikom pokazao Blejk neku kuću i rekao joj da je Met Dejmon živeo u blizini, a ona ga je pitala oduševljeno "poznaje li Džejsona Borna", što je uloga koju je Dejmon igrao u čuvenom akcionom serijalu.


– To je bila prva osoba koju sam sreo koja to ne zna. Pomislio sam da se šali, a onda sam shvatio da je ozbiljna – rekao je Aflek i našalio se: – Onda sam shvatio koliko sam stariji od nje i imao egzistencijalnu krizu, što je sve pogoršalo.

 

Da li se i šta tačno dogodilo između njih, verovatno nikad nećemo saznati...

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Dženifer Lopez

 

makonda-tracker