deluje li teško?

Intimni odnosi, bakšiš, higijena... Ben Aflek je morao da se pridržava ovih pravila da bi bio u braku sa Dženifer Lopez

0

Dok još uvek nije poznato je li par imao neki dogovor u vezi s finansijama, još od pre venčanja se piše o pravilima braka Džej Lo i Bena Afleka

Ben Aflek i Dženifer Lopez po drugi put su se rastali
Ben Aflek i Dženifer Lopez po drugi put su se rastalifoto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Nakon višemesečnih spekulacija, od juče je zvanično – holivudske zvezde Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode se posle dve godine braka.


Latino diva Džej Lo podnela je zahtev za razvod, u utorak u Višem sudu okruga Los Anđelesa, navodi britanski Bi-B-Si, koji je imao uvid u dokumentaciju.


Par od proleća ne živi zajedno, a viđeni su u javnosti u tek nekoliko prilika, uglavnom okruženi svojom decom iz prethodnih brakova, koja su se zbližila tokom njihove ljubavi.

Mediji nagađaju da Dženifer Lopez i Ben Aflek nisu potpisali predbračni ugovor i da je pred njima mnogo posla u vezi s podelom imovine, a pred njihovo venčanje u julu 2020. godine pisalo se da će nekakav dokument ipak biti sklopljen i da se on ne odnosi na finansije već na pravila ponašanja u braku. Da li je do toga došlo nije poznato, ali je navodno glumca morao da poštuje određene principe.

 

Ben Aflek i Dženifer Lopez razvode se posle dve godine braka
Ben Aflek i Dženifer Lopez razvode se posle dve godine brakafoto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Pravila za brak sa Dženifer Lopez


Kako se pisalo, Džej Lo ima "posttraumatski stresni poremećaj" nakon prethodnih veza i želela je da se osigura da joj srce ovog puta neće biti slomljeno i da će biti poštovana, pa je navodno Aflek morao da se pridržava sledećih pravila.

 

  • Intimni odnosi


– Pevačica zahteva da njen budući suprug Ben Aflek potpiše predbračni ugovor s najčudnijim prohtevima. Ima klauzula koje još nisu obelodanjene, ali ono što se zna jeste da će morati da imaju seks više od četiri puta nedeljno – rekao je pred svadbu navodno dobro upućen izvor.

 

  • Pristup njegovom telefonu


Budući da joj se ranije dogodilo da bude prevarena, latino zvezda je navodno želela da u svakom trenutku može da uzme mobilni telefon svog supruga i pogleda sve što je zanima.

 

  • Ishrana i vežbanje


Poznato je da je Dženifer sportski tip, da pazi šta jede, pije mnogo vode i provodi mnogo vremena u teretani i plesnoj sali, a OK je pisao da je želela da Aflek bude u odličnoj formi. Navodno ga je pred venčanje "stavila na strogu dijetu" i dala mu rigorozan plavn treninga.


Očekuje da se potrudi, da vežba svaki dan i jede zdravo, bez izgovora – rekao je tada neimenovani izvor.

 

  • Odnos sa njenim bivšim suprugom


Slavna pevačica i glumica s latino zvezdom Markom Entonijem, s kojim je bila u braku 10 godina, ima dvoje dece – Eme i Maksa – i neguje prijateljske odnose, pa je isto očekivala i od Afleka.


Oni su veoma bliski i ponašaju se kao najbolji prijatelji – izjavio je anonimni izvor za Hollywood Life.Oni isu porodica. Imaju tako zdrav, otvoren odnos i jedno s drugim dele mnogo toga.


Entoniju je navodno veoma važno da Džej Lo bude srećna, a primetio je da ju je Ben usrećivao i bilo mu je bitno da oni postanu drugari.

 

  • Pravila o davanju bakšiša


Godinama se spekuliše da Džej Lo ne otvara novčanik tako lako, a čuvena priča o tome kako je Aflek jednom prilikom u kockarnici u Las Vegasu dao konobarici napojnicu u visini 10.000 dolara, nakon čega je Dženifer navodno tražila da im se novac vrati.


Na društvenim mrežama se u više navrata pisalo o tome da je za Džej Lo ovo čest slučaj, pa ovih dana kruže šale da – iako je fanovima žao što se par rastaje – ugostitelji širom Los Anđelesa i Njujorka sigurno slave.

 

  • Zbogom cigaretama i alkoholu

 

Ben Aflek iza sebe ima više godina borbe protiv zavisnosti od alkohola, a Džej Lo ga je navodno često proveravala da li je pio, prenosi She Finds. Takođe, pisalo se da je ona zabranila pušenje u kući.

 

  • Higijena doma


Dženifer Lopez je poznata po svojoj pedantnosti, pa je navodno insistirala da u svakom trenutku njihov dom bude besprekorno čist i nije dopuštala da se sudovi ne operu odmah nakon jela.

makonda-tracker